Skip to main content

Удостоената с награди климатична система DAIKIN Emura продължава да е лидер с изключителния си дизайн

Климатичната система DAIKIN Emura затвърди позицията си като икона в дизайна и лидер в системите за климатичен контрол, с постоянен успех при наградите, които донасят широко признание в бранша за иновациите на DAIKIN.

Системата е един от 5000 продукти от 53 страни, които бяха оценени от глобална комисия от експерти на тазгодишните награди iF за отличен дизайн. Тя беше избрана въз основа на качеството на дизайна, изработката, избора на материали, степента на иновации, опазването на околната среда, функционалността, ергономичността и безопасността. 

Отличието е най-новото от серия от награди за климатичната система DAIKIN Emura, получени след представянето й преди една година. През 2014 г. DAIKIN Emura беше наградена с Focus Open design, и беше отличена с Good Design Tick за втори път на наградите Good Design. В допълнение, DAIKIN Emura спечели световно известната и високо ценена награда на red dot за продуктов дизайн за 2014 г., въз основа на своята естетика, функционалност и опазване на околната среда. Наскоро климатичната система също получи специално споменаване на German Design за 2015 г. 

Проектирана и произведена в Европа, за да отговори на специфичните изисквания на европейския пазар, DAIKIN Emura успешно обединява европейските концепции и ценности с японски технологии, за да добави ново усещане за стил. Нейната иновативна компресорна технология осигурява изключителна енергийна ефективност до A+++, приспособима към промените на сезона, работеща с минимален шум, с нива на звука от едва 19dBA. Климатикът има две версии за хладилни агенти R32 и R410A. 

Разширените функции включват сензор „интелигентно око“, който оптимизира ефективността и комфорта на климатичната система, за да отговори на степента на заетост, като насочва въздушния поток, за да минимизира теченията, като същевременно намалява разхода на енергия, за да пести енергия. Климатикът DAIKIN Emura може да се управлява през Wi-Fi чрез приложението Online Controller, (налично за Apple и Android платформите) независимо къде се намирате. 

DAIKIN Emura предлага най-доброто при енергийната ефективност и комфорта в пакет, който добавя изисканост и изтънченост към всеки интериор и така твърдо позиционира DAIKIN като лидер в иновациите. 

 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация