Skip to main content

DAIKIN Europe пуска на пазара мини VRV решение с нисък профил

DAIKIN Europe обогати своята гама от мини VRV агрегати с пускането на пазара на новата компактна серия S на VRV IV

С височина под един метър, включително и монтажните крака, компактната серия S на VRV IV има най-ниския профил на пазара. Подходяща както за жилищни, така и за търговски приложения, нейните малки размери предлагат максимална гъвкавост за проектанти и монтажници, като осигуряват дискретно и универсално решение, което може да се скрие зад ниски стени, огради или да се вгради в балкони, като успешно се съчетае с околния интериор, за да стане практически невидима. 

Нискошумово решение, серията S е перфектна за градски или застроени райони, като предлага пълно съответствие с нормативните разпоредби за сгради и за ниско шумово въздействие. 

Забележителна универсалност

Въвеждането на новата серия S на мини VRV IV разширява възможностите на мини-VRV гамата на DAIKIN като предлага много по-голям избор за монтажниците за всички типове сгради. Както новите компактни монофазни агрегати 4 и 5 НР, така и гамата от стандартни 4-5-6 НР агрегати, които се предлагат в монофазен и трифазен вариант, също бяха модернизирани от VRV III на VRV IV модели. Освен това, бе добавена и нова гама трифазни агрегати 8-10-12 НР от серия S на VRV IV, за да отговорят на потребностите от по-голям капацитет.  

По-голямата дължина на тръбите позволява агрегатите да се разполагат далеч от сградата за пълна свобода и удобство. Телата са с предно издухване и така премахват необходимостта от въздуховод, като спестяват разходи за монтаж и позволяват уредите да се монтират в тесни пространства, невъзможни за използване преди това от външно тяло. Към едно външно тяло могат да се свържат до девет вътрешни тела, за да отговорят на потребностите на по-големи сгради до 200 m2. 

Безкомпромисна ефективност

Базирана на водещата на пазара VRV IV технология на DAIKIN, новата серия S на VRV IV е малка, но мощна и предлага висока сезонна енергийна ефективност.  

Уникалното управление с променлива температура на хладилния агент на VRV IV се адаптира автоматично към изискванията и климата на отделната сграда, като значително намалява сезонните експлоатационни разходи с дo 28% в сравнение с предишните серии. 

Лесното за използване централизирано управление оптимизира енергийната ефективност и означава, че системата може да се настрои прецизно според индивидуалните потребности, като се осигурява и потенциал за наблюдение на енергопотреблението между различни свойства. 

VRV IV технологията увеличава възможностите на системата като позволява телата да се свързват с въздухообработващи климатични камери, въздушни завеси и жилищни вътрешни тела за осигуряване на завършена климатична система. 

Разработена с мисъл за монтажниците

Освен гъвкавостта на конструкцията, компактните размери, олекотеният и нисък профил на новата серия S на мини VRV IV я правят лесна за преместване и монтаж. Предлагат се и професионални подбрани инструменти в помощ на монтажниците в спецификация заедно с експертната техническа помощ от DAIKIN  

Серия S на DAIKIN VRV IV - най-доброто в класа

С въвеждането на новата компактна мини VRV IV, DAIKIN достигна нов връх в техническата иновация, за да предложи на монтажниците най-богатата и най-пълна гама от предлагани решения за мини VRV. 

 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация