Skip to main content

Управлявайте интелигентно с нов водоохлаждащ агрегат с няколко спирални компресора с водно охлаждане

Новият компактен и енергийно ефективен дизайн осигурява изключителна гъвкавост и съотношение между цената и качеството.

Към своята гама от R-410A водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора, DAIKIN добави разширена гама от нови модели с водно охлаждане за охлаждане и отопление, които да отговарят на изисквания за капацитет от 90kW до 721kW. 

Новите водоохлаждащи агрегати и термопомпи с няколко спирални компресора с водно охлаждане предлагат достъпно и гъвкаво решение за модернизация и замяна. Te са изключително компактни, лесни за транспортиране и монтиране. Агрегатите са с богат избор от конфигурации, включително модулна конфигурация, когато пространството е ограничено. 

Висока ефективност 

Новата гама от R-410A водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора предоставя висока ефективност в разнообразен диапазон от приложения за охлаждане и отопление при пълно натоварване (EER и COP), като е изцяло сертифицирана по Eurovent и е проектирана и оптимизирана за осигуряване на ниски експлоатационни разходи. 

Гъвкавост на конструкцията 

Създадени, за да осигурят допълнитепна гъвкавост при проектирането, новите допълнения към гамата предлагат богат избор от опции за монтаж и размери за цялостна гъвкавост на приложението. 

Енергийно ефективната и пестяща място конструкция има спирални компресори и пластинчати топлообменници като стандарт, с възможност за избор между един или два хладилни кръга, както и комбинация от тях. 

Моделът с хладилен кръг има два компресора и предоставя рентабилно и конкурентно решение за проекти, при които цената е важна. Системите с два хладилни кръга с четири компресора са идеалният избор за приложения, при които ефективността при частично натоварване и резервираността са от особена важност. Моделът с интегриран един или два хладилни кръга, който се припокрива между 187kW и 370kW, предлага допълнителна гъвкавост на системата при по-сложни изисквания. 

Цялостен избор от продукти 

Гамата водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора на DAIKIN включва обширна продуктова гама с широк спектър от възможности за производствени съоръжения от среден до голям мащаб. 

С представянето на новите R-410A водоохлаждащи агрегати с водно охлаждане и термопомпи, възложителите и монтажниците имат достъп до още по-широк избор, за да отговорят на най-взискателните спецификации. 

Само охлаждане 

Подходящи както в приложения за комфортно, така и при технологично охлаждане, моделите само за охлаждане са налични в два размера, с капацитет от 93kW до 370kW (EWWQ~G-) и за по-големи изисквания от 187kW до 721kW (EWWQ~L-). 

Новите модели само за охлаждане също включват модел с изнесен кондензатор, с избор от два размера, предоставящи капацитет от 86kW до 346kW (EWLQ~G-) или от 173kW до 676kW (EWLQ~L-).

Охлаждане и отопление 

За приложения за охлаждане/отопление, възложителите могат да избират между две алтернативни системи. Моделите EWWQ предлагат термопомпа със способност за реверсиране от страната на водата, подходяща както в приложения за комфорт, така и при технологично охлаждане/отопление, и налична за капацитет на охлаждане от 93 до 370kW и от 187 до 721kW, а за отопление от 234kW до 916kW. 

EWHQ~G е идеален за приложения с геотермални източници, като има термопомпа със способност за реверсиране от страната на хладилния агент с капацитет на охлаждане от 87kW до 352kW и капацитет на отопление от 107kW до 420kW. 

С разширяване на гамата си от водоохлаждащи агрегати с няколко спирални компресора с включването на новата гама от R-410A водоохлаждащи агрегати с водно охлаждане и термопомпа, DAIKIN успя да предостави несравнимо голям избор на конкурентни цени, с добавена увереност за висока ефективност при работа и по-висока икономия на енергия. 

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация