Skip to main content

На 6 септември в The Mall, София, специалисти от DAIKIN представиха различни решения за отопление

На 6 септември в The Mall, София, специалисти от DAIKIN представиха различни решения за отопление. DAIKIN бяха подготвили много подаръци за децата, които ще започнат скоро училище.

DAIKIN е не само лидер в климатизацията, но също така и при пазара на системи за отопление. Ние отново доказахме това с широката гама от решения за отопление. За да се отговори на потребностите при по-студен климат в някои от регионите в България, много от моделите работят дори когато навън е  -25⁰C!

Благодарение на 50-годишен опит в Европа в изследване и разработване на термопомпите, иновативните технологии за отопление намаляват текущите разходи и оптимизират използването на енергия от възобновяеми източници.

Например термопомпените системи на DAIKIN въздух-въздух и въздух-вода извличат свободната енергия от въздуха, за да ви осигурят ефективен комфорт през цялата година.

DAIKIN предлага индивидуални решения, а нашите специалисти са готови да ви помогнат да изберете перфектната система за отопление според вашия начин на живот.

Термопомпените системи DAIKIN Altherma могат да се свързват с широка гама от отоплителни тела: подово отопление, радиатори, конвектори и др.

Вие избирате как искате да отоплявате вашия дом.

 

За да изберете кое решение е най-подходящото за вас, моля прочетете тук или се свържете с представител на Daikin.

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация