„Присъединете се към мисията“ - Космическият кораб на DAIKIN се приземява на търговския панаир ISH през 2017 г.

ish klein_tcm636-427066.jpg

DAIKIN group – През този месец март, европейската компания с комплексно обслужване, предлагаща решения за отопление и климатичен контрол, ще представи цялостна гама от продукти и последните си иновации при термопомпите, технологиите за кондензни котли, системите и услугите за управление на тазгодишния търговски панаир ISH във Франкфурт, Германия.

Всяка година ISH провежда най-голямото изложение на иновативен дизайн за бани, енергийно ефективни технологии за отопление и климатизация и възобновяема енергия. През тази година DAIKIN ще демонстрира предимствата на ОВК иновациите в дизайна на сгради и далновидния подход на Групата за ефективност на технологиите за отопление, след поредица от спечелили награди продукти на представяния.

Марката DAIKIN и тази на нейното дружество Rotex ще насърчават посетителите в зала 8.0 „Да се присъединят към мисията“ на борда на космическия кораб на Групата, способен да пътува до нови технологични сфери с пазарния лидер в охлаждането, климатичния контрол и термопомпените системи.

Специален акцент е глобалното представяне на следващото поколение на успешната гама от термопомпи на Групата. Новите термопомпи, работещи с отговарящия на бъдещите изисквания хладилен агент R-32, имат температура на потока до 65°C, COP до 5,4 и значително по-ниски нива на шум. В своите продукти и системи DAIKIN group все повече следва стратегия за използване на хладилни агенти с нисък потенциал за глобално затопляне (ПГЗ), които отговарят на бъдещите изисквания. 

Освен широк обхват от термопомпи, DAIKIN group също ще представи своите хибридни решения, технологии за кондензни котли и термични слънчеви системи, както и новите си продуктови гами Bluevolution и ECH2O. Групата също ще представи новия най-ефективен до момента модерен газов кондензен котел. С тегло от само 27 килограма, този котел е най-лекият в класа си. Освен това, своя дебют ще направи и нов нафтов кондензен котел, произведен в Германия.

Продуктовата гама на DAIKIN group също включва висококачествени хладилни технологии и технологии за климатичен контрол. Групата е единственият в света производител на климатични системи, който сам разработва, произвежда и тества всички основни компоненти, включително хладилните агенти, компресорите и електрониката. 

DAIKIN е висококомпетентен партньор за проекти, осигуряващ не само енергийно ефективни продукти и системи, а също така и дългосрочна поддръжка при прилагането – от етапа на планиране до цялостните изчисления на разходите и целогодишния мониторинг и поддръжка на системите. В областта на поддръжката и други услуги потребителите ще се възползват от новата платформа Stand by me (Застани до мен). Очаква се лесната за използване платформа да бъде стартирана скоро и да позволи преки заявки за сервизна поддръжка.

Обиколките на щанда с представител ще се провеждат на немски и английски език, като ще дават възможност на малки групи посетители да научат повече за новостите директно от експертите. За часовете за обиколките и регистрация се регистрирайте онлайн

 

Между 14-18 март 2017 г. DAIKIN group ще бъде представена със своите марки DAIKIN и ROTEX на футуристичен щанд на търговския панаир ISH (щанд E94, зала 8.0, панаирните площи Messe Frankfurt).

Related articles