Skip to main content

„Присъединете се към мисията“ - Космическият кораб на DAIKIN се приземява на търговския панаир ISH през 2017 г.

DAIKIN group – През този месец март, европейската компания с комплексно обслужване, предлагаща решения за отопление и климатичен контрол, ще представи цялостна гама от продукти и последните си иновации при термопомпите, технологиите за кондензни котли, системите и услугите за управление на тазгодишния търговски панаир ISH във Франкфурт, Германия.

Всяка година ISH провежда най-голямото изложение на иновативен дизайн за бани, енергийно ефективни технологии за отопление и климатизация и възобновяема енергия. През тази година DAIKIN ще демонстрира предимствата на ОВК иновациите в дизайна на сгради и далновидния подход на Групата за ефективност на технологиите за отопление, след поредица от спечелили награди продукти на представяния.

Марката DAIKIN и тази на нейното дружество Rotex ще насърчават посетителите в зала 8.0 „Да се присъединят към мисията“ на борда на космическия кораб на Групата, способен да пътува до нови технологични сфери с пазарния лидер в охлаждането, климатичния контрол и термопомпените системи.

Специален акцент е глобалното представяне на следващото поколение на успешната гама от термопомпи на Групата. Новите термопомпи, работещи с отговарящия на бъдещите изисквания хладилен агент R-32, имат температура на потока до 65°C, COP до 5,4 и значително по-ниски нива на шум. В своите продукти и системи DAIKIN group все повече следва стратегия за използване на хладилни агенти с нисък потенциал за глобално затопляне (ПГЗ), които отговарят на бъдещите изисквания. 

Освен широк обхват от термопомпи, DAIKIN group също ще представи своите хибридни решения, технологии за кондензни котли и термични слънчеви системи, както и новите си продуктови гами Bluevolution и ECH2O. Групата също ще представи новия най-ефективен до момента модерен газов кондензен котел. С тегло от само 27 килограма, този котел е най-лекият в класа си. Освен това, своя дебют ще направи и нов нафтов кондензен котел, произведен в Германия.

Продуктовата гама на DAIKIN group също включва висококачествени хладилни технологии и технологии за климатичен контрол. Групата е единственият в света производител на климатични системи, който сам разработва, произвежда и тества всички основни компоненти, включително хладилните агенти, компресорите и електрониката. 

DAIKIN е висококомпетентен партньор за проекти, осигуряващ не само енергийно ефективни продукти и системи, а също така и дългосрочна поддръжка при прилагането – от етапа на планиране до цялостните изчисления на разходите и целогодишния мониторинг и поддръжка на системите. В областта на поддръжката и други услуги потребителите ще се възползват от новата платформа Stand by me (Застани до мен). Очаква се лесната за използване платформа да бъде стартирана скоро и да позволи преки заявки за сервизна поддръжка.

Обиколките на щанда с представител ще се провеждат на немски и английски език, като ще дават възможност на малки групи посетители да научат повече за новостите директно от експертите. За часовете за обиколките и регистрация се регистрирайте онлайн

 

Между 14-18 март 2017 г. DAIKIN group ще бъде представена със своите марки DAIKIN и ROTEX на футуристичен щанд на търговския панаир ISH (щанд E94, зала 8.0, панаирните площи Messe Frankfurt).

Related articles

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация