Skip to main content

Интелигентният начин за отопление

Daikin предлага ново поколение оптимизирани сплит системи за отопление с хладилен агент R-32. С висока енергийна ефективност, надеждност, лесна и бърза инсталация.

 

Виена, 18ми Октомври, 2017 г. – Новата продуктова гама за „Оптимизирано отопление 4“ е иновативно решение за отопление, специално проектирано за работа на сплит системите при ниски външни температури. Оптимизираните сплит системи за отопление работят с новият хладилен агент R-32 и съчетават много подобрени функции, като използват най-новите технологии за постигане на по-висока енергийна ефективност и ниски експлоатационни разходи. Всичко това е разработено благодарение на съвместното сътрудничество на Европейския център за развойна дейност на Daikin и техническите екипи на Daikin Скандинавия.

“С над 90-годишен опит в областта на климатизацията, разбираме какво е необходимо, за да се създаде комфортен микроклимат във вашия дом, магазин или офис. Ето защо ние сме горди да представим на Вашето внимание последната генерация за „Оптимизирано отопление 4“ от нашата продуктова гама "Сплит системи, въздух-въздух“ - заяви г-н Серкан Озкан, Продуктов мениджър на климатични системи за жилищно приложение в Daikin.                                              

По-малко е повече

Компактният дизайн на последната генерация оптимизирани за отопление сплит системи предлага максимална гъвкавост в цялостната конфигурация  на климатичните тела, както и подобрени характеристики.
Компресорът е направен да работи непрекъснато в режим на отопление. Постига минимална консумация на енергия и не повлиява на комфорта през зимата.

Сензорен контрол

Климатичните системи използват технологията „Интелигентно око“ на Daikin.                         
Сензор за движение, чрез който въздушния поток се разпределя равномерно и без течение, осигурявайки постоянна температура в помещението и преминаване на системата в енергоспестяващ режим, когато сензорът не отчита присъствие.

Освен това, вътрешното тяло на системата е оборудвано с т. нар. функция "логика при използване на камина". Ако зададената стайна температура бъде достигната от вторичен източник на топлина като камина, вентилаторът на климатика няма да спре, но ще бъде регулиран  автоматично, в зависимост от зададената температура и температурата в помещението.

Онлайн контролера на Daikin може да бъде фабрично монтиран във вътрешното тяло, като допълнителна опция. Благодарение на това устройство, Вие може да планирате, управлявате и наблюдавате Вашата отоплителна система от разстояние.

Лесно и надеждно

Външното тяло е подобрено, с цел да се избегне натрупването на лед по топлообменника и да се сведе до минимум предаването на шум  в помещението.
С общо тегло само 38 кг, външното тяло от новата генерация за „Оптимизирано отопление 4“ е достатъчно леко и компактно, за да се монтира на стена. Новата гама е конструирана така, че да гарантира бърз и лесен монтаж , и едновременно с това да предоставя най-висока енергийна ефективност .

 

За повече информация вижте тук

Свалете материали:

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация