Skip to main content

Перфектният климат за живот

 

 

Можеш ли да усетиш разликата между детската стая и спалнята когато става дума за температурата? Daikin може и ви предоставя възможно най-добрите решения.

Един размер ли е подходящ за всички? Със сигурност не! Особено във вашия апартамент или къща. За щастие в наши дни можем да контролираме температурата и влажността за всяка отделна стая. Ползите на оптималния вътрешен климат върху здравето и продуктивността са документирани. Много научни изследвания доказват, че идеалната температура варира в зависимост от предназначението на помещението. В спалнята, например, трябва да е между 18 и 19° С, когато се опитвате да заспите. Всекидневните, детските стаи, кухните и баните изискват собствен климат.

Диапазонът на температурата

В дневната, например, ще се чувствате комфортно на температура между 22 и 24° C. А на дневната много подхожда елегантният климатик Daikin Stylish. Той не само ви осигурява перфектна температура, но също така разпределя въздух толкова равномерно, че никой не чувства течения. И не забравяйте, че благодарение на трите си вътрешни филтъра пречиства въздуха, който дишате. Daikin Stylish се вписва перфектно в почти всяка стая, тъй като неговият дизайн отразява вашия личен стил.

 

В спалнята, както посочихме  по-горе, температурата трябва да е около 18-19° С. Безшумната Perfera на Daikin с технология Flash Steamer е идеален вариант. 

А пък малката, с изчистени линии Comfora може да инсталирате в стаята на детето. Поддържайте в детската стая 23°C, особено когато децата са малки. След като пораснат, стайната температура може да е същата като тази в дневната.

Daikin не само Ви предлага широка гама от климатици, но и комплексно решение за климатизация. Всички устройства могат да бъдат управлявани индивидуално; те могат да бъдат монтирани на стената или скрити. Ако изберете вариант мултисплит не е нужно вътрешните тела да бъдат инсталирани наведнъж, а може поетапно, едно след друго. Просто казано, решенията на Daikin са толкова индивидуални, колкото вашите нужди.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация