Skip to main content

Климатикът: лукс или необходимост?

  

33 градуса, и става все по-горещо. Хубаво би било да имаш климатик у дома! За това могат да Ви помогнат климатичните системи Comfora и Sensira на Daikin - енергийно ефективни и с модерен дизайн. Някога смятано за лукс, в днешно време това изобретение се превърна в стандарт за охлаждане през горещите месеци.

 

Когато термометърът се изкачи на неописуеми височини, рекордните температури могат да предизвикат проблеми с кръвообращението, с концентрацията и по-чести злополуки. В градовете високите температури се усещат по-силно и климатизацията изглежда като най-доброто решение за здраве и добро състояние.

Когато в помещението се поддържа подходяща температура, това помага за предотвратяване на свързани с топлината заболявания, позволява по-комфортен нощен сън и е ключов фактор за увеличаване на продуктивността. Докато в миналото беше лукс да притежаваш климатик, в днешно време това е стандартна част от живота. Намираме ги навсякъде. На работното място, в ресторанти, супермаркети, центрове за данни, лаборатории, коли и с нарастваща честота у дома. Първоначалната инвестиция може да изглежда скъпа. Но като разгледаме по-внимателно допълнителните разходи като електричество и здравеопазване, това очевидно е заслужаваща инвестиция, а не лукс.

 

Comfora на Daikin, както и Sensira, са идеалният избор за хора, за които е важна тихата работа. Поради ниското си ниво на шум, и двата климатика са подходящи за спални или детски стаи. Елегантният, извит дизайн и малки размери пасват на всеки интериор. Comfora разполага с филтър от титаниев апатит за обезмирисяване, който осигурява чист въздух. И двата модела могат да бъдат контролирани от всяко място, по всяко време чрез приложението Daikin Online Controller. Интелигентното управление на Wi-Fi позволява да зададете автоматичен график. Вместо да държите климатичната система включена цял ден, можете да зададете желаната температура например като си тръгвате от офиса само с едно кликване. По този начин ви очаква прохладен дом, без да губите ненужна енергия. Лукс или необходимост, едно нещо е сигурно, това е истинско облекчение за горещите летни дни.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация