Skip to main content

Какъв стил дизайн на дневната ви харесва?

Някои харесват уютен и рустик стил, други предпочитат да са заобиколени от модерни форми и естествени материали. Климатичните системи обикновено не пасват на интериора ни. Но не е така с Daikin Stylish – най-новият климатик е наличен в три варианта и приляга на всеки дом.

Покажи ми твоят апартамент и аз ще ти кажа кой си. Апартаментът говори много за своите обитатели и техните потребности. Стиловете интериорен дизайн никога не са били толкова разнообразни. Ето защо Daikin създаде Daikin Stylish -  новият климатик за стенен монтаж с чисто нов дизайн и уникални характеристики. Най-тънкото и най-компактно тяло в пазарният сектор. Сега можете да изберете от три цвята: бяло, сребристо или черно дърво. Заоблените ъгли придават на тялото цялостен естетичен вид. Повечето потребители днес търсят климатична система, която да комбинира най-добрата технология и дизайн. Daikin Stylish предлага перфектният баланс. “Проектиран да предостави най-добрия комфорт, производителност и ефективност. Той е елегантно, дискретно решение за контрол на климата. Лесно може да се впише във всяка стая.“ - казва Наoки Сакай, японският дизайнер на Daikin Stylish, който е горд, че неговото творение печели наградата Good Design Award за иновативен външен вид и функционалност. Негова е и фразата: „Дизайнът е идеология. Чрез него можем да променим обществото. Целта ми е да подобря обществото чрез щастлив дизайн."

Семпъл, изчистен дизайн

По-малкото е повече. Дърво, ярки цветове и чисти форми:  в контраст на други стилове на живот и обзавеждане, скандинавският разчита на минималното. Натуралните материали и премереният дизайн гарантират приятно усещане на задоволство. Не е чудно, че възобновяемите суровини играят значителна роля. Този стил перфектно се съчетава с Daikin Stylish в бял цвят. Слива се със стената и е почти невидим. Зимите често са дълги. Светлината е рядкост. Затова този интериорен стил използва топлите слънчеви лъчи и засилва ефекта със светлите пастелни и бели тонове. Но не става дума само за изчистения дизайн. Свежият, чист въздух е от съществено значение за доброто усещане. Daikin Stylish използва Flash Streamer  за премахване на прахови частици, алергени и миризми и предоставя най-високо качество на пречистен въздух. Освен това устройството осигурява най-висока енергийна ефективност в дизайнерския сегмент с енергиен клас до А+++ за отопление и охлаждане. За да запази вашето спокойствие, Daikin проектира нов вентилатор, който на практика работи безшумно.

Елегантен и впечатляващ

Характеризира се с богато обзавеждане, домът трябва да бъде представителен, екстравагантен и луксозен. Атмосферата е изпълнена с достойнство и елегантност. Елегантно дърво, стъкло, или естествен камък определят стила на интериорния дизайн. Последните технологични уреди завършват цялостта на интелигентния дом.  Моделът Черно дърво на Daikin Stylish е със специална дървоподобна текстура, която се съчетава перфектно с концепцията на стаята. Подчертава модерният начин на живот – класически, елегантен и аристократичен. Освен това, моделите включват последните технологии на пазара. Например стандартно вградената функция Daikin Online Controller осигурява перфектният климат в стаята  у дома. Благодарение на Wi-Fi връзка, приложението за мобилен телефон показва потреблението на консумираната енергията на вашите климатици и може да бъде контролирано от всякъде и по всяко време. Освен това специално разработен сензор „Мрежово око“  подържа стабилна стайна температура. След определяне на стайната температура сензорът „Мрежово око“  разпределя въздуха равномерно в стаята преди да насочи въздушния поток на топъл и студен въздух към местата където е нужно.

Закачлив стил

Домът не трябва да е голям, а уютен. Интериорът е закачлив и декориран с множество аксесоари. Оборудването винаги е най-модерното. Атмосферата излъчва младост и свежест. Цветовете са весели, злато и сребро. Това може да бъде допълнено оптимално със сребристия модел на Daikin Stylish. В допълнение на цветните акценти Daikin Stylish е оборудван също със специални клапи, които гарантират контролиран въздушен поток и по-добро разпределение на температурата в стаята. Daikin Stylish осигурява постоянен, приятен климат в стаята.

Какъвто и начин на живот да имате, Daikin Stylish се адаптира към обстановката и вашите нужди.
Това е наистина стилна климатична система с най-съвременна технология и отлична енергийна ефективност.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация