Skip to main content

Daikin печели два пъти благодарение на дизайн и качество

  

Тазгодишните награди iF Design Awards и Red Dot Design Awards отличиха дизайнерския опит на Daikin Europe. Компанията получи няколко награди за своите жилищни термопомпи и търговски решения за контрол.

"Ние сме щастливи да получим тези награди, които служат като свидетелство за нашата цел при създаването на стилни, естетични продукти, които хармонизират с околната среда и осигуряват ежедневен комфорт и енергийна ефективност", казва Патрик Кромбез, генерален мениджър на Daikin Europe, Стратегически бизнес отдел за отопление и възобновяеми енергийни източници.

iF Design Award и Red Dot Award са едни от най-големите и престижни дизайнерски конкурси в света. Изключителното качество на дизайна и иновациите са признати от 90-те години на миналия век. Конкурсът за знак за качество на iF Design Award беше интензивен тази година с над 6400 кандидати от 54 държави. Наградите бяха потвърдени от 63-членно жури от независими експерти от цял свят след тридневен преглед.

Също толкова интензивен беше конкурентният натиск при Red Dot Award. Тази година дизайнери и производители от 59 страни представиха над 6300 продукта, които бяха индивидуално тествани и оценени от 40-членно жури. Продуктите се оценяват според степента на иновация, функционалност, формално качество, ергономичност и издръжливост.

 

Продуктовата гама на Daikin стана синоним на стремеж за предлагане на решения, спестяващи пространство, за отопление, вентилация и климатизация, както в домашния, така и в търговския сектор, като същевременно постигa най-добрата ефективност чрез модерен дизайн и патентована технология.

 

Класовeте категории, в които Daikin е победител, са:

 

Професор д-р Питър Зек, основател и главен изпълнителен директор на Red Dot Award, заяви: "Бих искал да поздравя победителите за престижния им успех в Red Dot Award: Product Design 2018. Успехът в конкурса е доказателство за качествения дизайн на продуктите и отново показва, че фирмите са на прав път. Когато говоря за добър дизайн, имам предвид нещо повече от атрактивен продукт. Всички продукти се характеризират с изключителна функционалност. Това показва, че дизайнерите са разбрали своите клиенти и техните нужди."

 

 

Победителите бяха отпразнувани на Red Dot галата на 9 юли 2018 г. следваща едномесечната изложба "Design on Stage - Winners Red Dot Award: Product Design 2018", показва наградените иновации като част от най-голямото изложение на съвременния дизайн, в Театър "Аалто", Есен, Германия. 

За повече информация относно наградите iF, посетете https://ifworlddesignguide.com/design-excellence

За повече информация относно Dot Award www.red-dot.de

 

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация