Skip to main content

Daikin спечели награда „Препоръчано от Наш дом 2018“

Наградата е признание за високи постижения

Наградата не се присъжда на всеки, тя се присъжда само на тези, които я заслужават, тези, които са работили усърдно и от сърце, вложили са много любов и всеотдайност в това, което правят, и с това, което са се заели да изградят и надградят.

Най-скорошна награда за Daikin е от списание Наш дом в категорията за иновативност и дизайн на събитието „Препоръчано от Наш Дом 2018“. Това определено доказва стремежа на всички в компанията за усъвършенстване и иновативност в технологиите и дизайна.

Най-новият климатик на Daikin Stylish печели многократно награди, като тази е първата присъдена на Българския пазар.

Daikin Stylish комбинира най-добрата технология на пазара и същевременно е с иновативен и модерен дизайн, проектиран в 3 цвята, така че да пасва на всеки вкус и интериор, предлага оптимален баланс -  невероятна визия и перфектна климатизация.

С отличията, списанието акцентира върху определени фирми, доказали своето качество, изпълнение и отношение към клиент, природосъобразност и работа. Призът е признание за най-добрите компании, на които може да се гласува пълно доверие в секторите им.

Следвайки своята идеология „Иновация означава непрекъснато усъвършенстване“, Daikin създават климатични и отоплителни системи с висока енергийна ефективност и модерна визия. Непрекъснатото надграждане е пътя към успеха и към заслужените награди. Затова Daikin се гордее с всяко свое признание, и най-вече с присъденото от „Препоръчано от Наш дом 2018“.

Събитието се проведе на 29 май в зала „В Парка“ в София, където бяха връчени признанията на отличилите се компании. Призът в категорията за иновативност и дизайн, присъден на Daikin, бе приет от Матей Петров, Daikin Airconditioning Central Europe.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация