Skip to main content

Daikin увеличава броя на наградите за кампанията „Засаждаме бъдеще“

  

Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, доказано правят хората по-спокойни и здрави.

Затова Daikin заедно с www.gorata.bg  организираха кампания „Засаждаме бъдеще“ с цел да подарим 10000 дървета, разпределени в 200 награди на детски градини, училища и други детски организации.

По повод първия учебен ден направихме равносметка и установихме, че имаме много повече от 200 участници. По тази причина решихме да увеличим броя на печелившите от 200 на 300. Така че повече деца да имат възможност да засадят собствено дърво.

Увеличихме също и специалните награди - въздухопречиствателите на Daikin от 3 на 5.

Както дърветата се грижат за въздуха навън, така въздухопречиствателите на Daikin се грижат за въздуха в помещенията, който може да се замърси до 4 пъти повече от външния въздух.

Въздухопречиствателите свеждат до минимум симптомите на астма и алергия, като премахват праховите частици, полени, филтрират бактерии и вируси и са много подходящи за помещения в които се отглеждат деца.

Припомняме, че печелившите ще получат по 20 дървета, които са готови за засаждане веднага след получаване, както и 30 комплекта за отглеждане на собствено дърво, съдържащи всичко необходимо за тази цел – семена/жълъди, саксийки и почвена смес. Също така сме подготвили и видеоклипове с инструкции за засаждане, отглеждане и правилна грижа за вашите дървета.

Daikin е пионер в устойчиви и екологични решения за климатичната индустрия. Кампанията „Засаждаме бъдеще“ е част от корпоративната социална отговорност на Daikin - инициативата "Daikin for life". Чрез "Daikin for life", Daikin Central Europe извършва всичките си дейности и дарения с мисъл за природата и обществото.

Кампанията продължава до 15 октомври 2018.

Научете повече информация относно играта или участвайте в играта.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация