Skip to main content

Засаждаме бъдеще

Да засадиш дърво е един от най-лесните начини да оставим света след нас по-добър от колкото сме го намерили. Дърветата ни дават въздуха, който дишаме, пречистват го за нас.
Не на последно място тяхната красота ни носи спокойствие и хармония, тяхното присъствие ни прави по-здрави.

Да засадиш дърво е да оставиш следа след себе си. Това е нещо, към което всички се стремим, и сега, благодарение на Daikin и ГОРАТА.БГ e напълно възможно. Искаме да помогнем на децата да открият любовта си към природата и да се включат в борбата за нейното опазване. Ние, хората, защитаваме и се борим за това, което обичаме. Днес Земята има нужда от нашата помощ.

Щастливи сме да споделим по повод първи юни – Денят на детето началото на нашата кампания „Засаждаме бъдеще“. Daikin заедно с ГОРАТА.БГ (позната като - Когато станем 100 000 ще посадим гора) стартира проект, който ще даде възможност на хиляди деца да засадят и отгледат свое собствено дърво.

Кампанията „Засаждаме бъдеще“ ще даде възможност на 200 училища, детски градини, детски клубове и други детски организации да спечелят 4000 дървета и 6000 комплекта за засаждане. Дърветата са готови за засаждане непосредствено след получаване. С размер 80-120 cm, те са подходящи за младите залесители.

Всеки от 6000-те комплекта за засаждане съдържа семена или жълъди, подходящи саксийки, почва. Всичко необходимо, така че децата да отгледат сами малко дръвче. С комплектите децата ще могат да проследят процеса на засаждане и поникване на младото дърво, а след година или две да го добавят към разрастващата се гора навън.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация