Skip to main content

Чист въздух, без полени

Това, което радва един човек, може да натъжи друг. Пролетта например. Когато дните станат по-дълги и слънцето стане по-силно и започнат да цъфтят цветя, хората, които страдат от сезонни алергии, нямат друг избор освен да останат на закрито през това време на годината. И въпреки това, те все още страдат, дори когато са в затворени помещения. Това е така, защото може да има силно замърсяване на въздуха в самите помещенията, включително и от алергени.

Всъщност качеството на въздуха в помещенията може да е по-лошо от това на открито, тъй като тези алергени нямат къде да отидат. Алергените навлизат във вашия дом благодарение на вашите домашни любимци, вентилационната система и дори обувките и дрехите ви. Затова скриването на закрито, когато вашите алергии се развилнеят, не винаги ще има ефекта, който търсите.

Лошо качество на въздуха на закрито

Едно от решенията, които много хора правят, когато смятат, че въздуха в техните помещения е замърсен с алергени, е да отворят прозорците си. Но това не винаги е идеален избор, защото, ако се опитвате да избегнете алергени, намиращи се навън, няма много смисъл да внесете още повече алергени с отворените прозорци. Освен това, когато навън е горещо, създавате допълнителен дискомфорт. Топлината и алергиите се могат да доведат до много лош ден.

Как да премахнем полените

Климатиците на Daikin предоставят решение. Те вече ви спасяват от горещите дни, но също така могат да ви помогнат да намерите облекчение от вашите сезонни алергии. Това е така, защото много замърсители и алергени са водоразтворими. Климатиците премахват влагата от атмосферата (така те ви охлаждат), което в резултат отстранява частично тези замърсители, полени и прахови частици. И това е само половината история ...

Някои от устройствата на Daikin са оборудвани с Flash Streamer, филтър за пречистване на въздуха, и филтри за дезодориране от титаниев апатит.

Daikin тества своя въздухопречиствател - Flash Streamer. Резултатите са убедителни: Flash Streamer на Daikin излъчва високоскоростни електрони, които се сблъскват с кислородните и азотните молекули във въздуха. Заедно те премахват алергените, както и опасните химически вещества. Тестът показа, че въздухопречиствателят на Daikin е в състояние да намали количеството на алергени във въздуха с 99,6% само след два часа употреба. По този начин Daikin осигурява на страдащите от алергии поне едно безопасно убежище - техния дом.

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация