Skip to main content

Представяне на новия Sensira R-32

Най-важното за Daikin е създаването на перфектен вътрешен климат. Със своя над 90-годишен опит в технологиите за климатизация, компанията знае много добре какво е необходимо за създаване на комфортна среда за вашия дом, бизнес или офис.

Ето защо сега Daikin с гордост представя най-новото издание на своята сплит серия: Sensira R-32. Снабден с революционния хладилен агент R-32 и други усъвършенствани функции, новият Sensira използва последните технологии за постигане на по-голяма енергийна ефективност и по-добро съотношение между цена и качество.

Ефективност, достигаща до А++

Sensira R-32 създава комфортна среда като запазва отлични коефициенти на енергийна ефективност. Въздействието върху околната среда на агрегатите от продуктовата гама с R-32 е с до 68% по-ниско в сравнение с това на хладилния агент R-410A. Освен това, те осигуряват по-ниско потребление на енергия и по-висока енергийна ефективност. Благодарение на хладилния агент R-32, новият Sensira получи оценка A++ за ефективност при охлаждане. Което е еднакво благоприятно както за околната среда, така и за вашия бюджет.

Комфорт 

С гамата Sensira R-32 вие никога няма да се откажете от комфорта за сметка на енергийната ефективност. Гладкият, извит преден панел се вписва отлично във всеки интериорен дизайн и е лесен за почистване. Автоматично вертикално завъртане мести жалузите нагоре и надолу, за да осигури ефективно разпределение на въздушния поток и температурата в помещението. Режим “Турбо” затопля или охлажда стаята бързо с цел максимален комфорт. Но това не е всичко. Със звуково налягане до 21 dBA, новият Sensira работи почти неосезаемо, като гарантира комфортен сън през нощта.

Надеждност

За да гарантира безпроблемна експлоатация, Sensira R-32 се предлага с усъвършенстван компресор. Новият двукамерен суинг компресор осигурява значителни икономии на енергия, по-малък риск от повреда и по-тиха работа. И всичко това е при постоянен контрол на перфектните климатични условия в помещенията. 

Лесно управление

Daikin Online Controller ви помага да програмирате, управлявате и наблюдавате вашата климатична система от всяко място и по всяко време. Необходимо е само да свържете вашия климатик с безжична мрежа и да изтеглите приложението, за да програмирате температурата, да разглеждате потреблението на енергия и да се възползвате от много други възможности.

 

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация