Skip to main content

Приложението Online Controller на Daikin

 

 

„Моят дом е моят замък“ казват англичаните. Това е напълно вярно. Но в днешно време нямаме нужда от кули и крепостни стени, а от интелигентни технологии. Това ни предоставя Daikin - интелигентни климатици, мобилни приложения, термопомпи.

В умния дом стартираме деня с аромат на кафе. Количеството захар, мляко и кафе са предварително индивидуално избрани чрез приложение. Щорите се вдигат едновременно със звука на будилника. Климатичната система се включва и осигурява приятен климат независимо от сезона.

eHome, smart home, smart living - както и да го наричате, е началото на модерния дом. Още през 70-те години на ХХ век се появиха първите модели на умни домове, които могат да бъдат наблюдавани и контролирани централно. Но автоматизацията на дома се е увеличила значително през последните години.

 

Комфортът е на едно кликване разстояние

В преходните сезони често не знаем каква ще е температурата през деня, кога ще завали и ще стане студено или лятото ще се завърне внезапно. Благодарение на климатичните системи на Daikin стайните температури могат да се управляват дистанционно по всяко време, от всяко място, чрез приложението Daikin Online Controller.

Желаната температура се настройва бързо за всяка стая. Никога не е било толкова лесно да се спестят разходи и енергия. Ясни графики предоставят общ преглед на текущото потребление на енергия. Освен това функцията на филтъра или посоката на въртене могат да се променят само с едно кликване. Системата може да се използва върху до 50 вътрешни устройства от продуктовото портфолио на Daikin.

Но това не е всичко. Температурните графици могат да бъдат създадени с до шест действия дневно в продължение на седем дни. "Ако сме далеч от дома, в училище или на почивка, искаме да се върнем в климатизиран дом. Благодарение на седмичния график, домът ни винаги е с перфектна температура", казва Ева Тьорк-Бейщайнър, притежателка на термопомпа Daikin Altherma за отопление и охлаждане. Режимът "почивка" ви позволява да програмирате предварително желания климат. Допълнителните правила, основаващи се на принципа ITTF - "Ако това, следва онова", напр. "Ако напусна къщата, следва да се изключи климатика", ще направят ежедневието ви по-лесно. Това е умния дом – кажете му какво желаете и той ще го направи вместо вас. С помощта на Daikin.

 

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация