Skip to main content

Със Zanotti, Daikin затваря веригата в бизнеса със замразяване

Целта на събитието беше да предостави информация за най-новата продуктова гама при хладилните­­ решения, включително Zanotti, както и важни законодателни промени.

От 29 ноември до 1 декември 2017 г. в Болоня, Италия, в близост до централата на компанията Zanotti се проведе годишното събитие на Daikin, което датира от  2010 г. С придобиването на Zanotti през 2016 г., Daikin разшири продуктовата си гама, като същевременно продължи да утвърждава пазарната си позиция като производител на климатични и хладилни системи. "Пазарът на хладилни агрегати се променя бързо през последните години. Всъщност ние не само искаме да бъдем активни в търговския пазар на хладилна техника, но и приемаме като наша мисия да влезем в цялостна верига на хладилни доставки", подчерта Niko Baekelandt, ръководител на отдел "Хладилна техника" в Daikin Europe по време на събитието.

Целта на събитието беше да предостави най-новата продуктова информация при хладилните решения, включително представяне на новия Daikin Mini-ZEAS, важни законодателни промени, които оказват влияние върху използването на хладилни агенти и енергийна ефективност, както и въведение в производствената философия на Daikin. Компанията очерта пътя на бъдещото развитие при хладилните решения, отразяващ последните законодателни промени в бързо променящата се околна среда.

Дилърите и консултантите на Daikin имаха възможността да посетят завода на Zanotti в Пегоняга, където се намират производствените линии както за стационарно, така и за транспортно хладилно оборудване. Като добавка, гостите се докоснаха и до други високи технологии по време на посещение на музея Ferrari в Маранело.

Покриване на всички аспекти на хладилната верига със Zanotti

От придобиването на Zanotti през 2016 г., Daikin осигурява разнообразна продуктова линия за всички аспекти на хладилнaта веригаот тези, които се използват при производството и транспортирането на храна (по суша) до такива, които се използват от търговците на дребно. Zanotti произвежда широка гама от стационарни хладилни системи. Тя включва решения от моноблок и сплит дизайни за всякакви мощности, кондензаторни агрегати и хладилни централи за един или няколко потребителя. Тези системи се използват в ресторанти, супермаркети и хипермаркети, хранителни магазини, складове и заводи за преработка на прясна храна. Специалните въздухообработващи системи са подходящи за узряване на салами и сирена, съхраняване и пречистване на вина, охлаждане на силози за зърно и семена. В допълнение към търговската гама, Zanotti разполага с пълна гама за транспортно охлаждане и индустриално охлаждане за приложения в хранително-вкусовата промишленост, стерилни помещения, ледени пързалки и др.

Със Zanotti, Daikin разширява дейността си в Европа в областта на хладилната техника, с цел да продължи своята бизнес основа като цялостен доставчик на решения за климатични и хладилни системи.

Свалете материали:

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация