Skip to main content

Интелигентно отопление с Daikin Altherma 3

Comfora

Водещата марка за термопомпи в Европа Daikin Altherma създава условия за интелигентен и комфортен начин на живот и устойчивост, като издига интелигентните домове на съвсем ново ниво.

Системите smart home стават все по-актуални. Функции като превключване на светлините или отоплението от разстояние вече са се превърнали в норма, но за да бъде наистина интелигентна, системата за отопление на дома се нуждае от повече от дистанционно управление, то също така трябва да бъде интелигентно и енергийно ефективно.

Термопомпите са най-добрата алтернатива на конвенционалното отопление с нефт и газ, според Международната агенция по енергетика – организация, базирана в Париж. Термопомпите като най-новата версия на системата Daikin Altherma извличат енергия от въздуха, за да осигурят отопление, охлаждане и топла вода за домовете и търговските сгради.

Използването на енергия от възобновяеми източници, като например топлината, извлечена от въздуха и земята, съчетана с възможност за онлайн управление, прави Daikin Altherma 3 изключително подходящо решение за отопление за автоматизираните домове. Интелигентната технология, вградена в системата, води до икономия на разходите, има ниско въздействие върху околната среда и може да  се контролира дистанционно от всякъде, чрез приложението Daikin Online Controller.

Възможността за свързване към термопомпата Daikin чрез интелигентни технологии не само осигурява по-лесно наблюдение и управление, но и позволява нивото на комфорт да бъде адаптирано така, че да отговаря на индивидуалните нужди, като същевременно осигурява висока енергийна ефективност.

Интелигентното отопление с Daikin Altherma 3, съчетано с лесен за използване интерфейс за управление, издига комфорта у дома на следващото ниво. Може да се използва от всички, които търсят нововъведения, интелигентни решения за домашна автоматизация, енергийна ефективност и устойчивост.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация