Skip to main content

Как домашните любимци понасят жегата?

Лятната жега е предизвикателство за нашите домашни любимци. Въпреки това можем да им осигурим предпочитания от тях климат у дома. Да се уверим, че се чувстват добре и са здрави.

Когато на Диего му е горещо, той започва да се задъхва. Да, Диего е куче. Той се чувства най-комфортно при 17,5°C. Това е идеалната температура за него. Когато термометърът се покачва през лятото, той започва да диша тежко. След това той търси сянка, избягва  подовите настилки, които задържат топлина  и чака да се разхлади привечер.

Котките издържат повече на топлина. Но когато стане прекалено топло за тях и те предпочитат да имат възможност да се скрият на хлад. 

Животинките с козина, като морски свинчета и зайци не трябва да се оставят навън в горещите летни дни. Те специално се нуждаят от идеално климатизирана среда. За предпочитане трябва да бъдат сложени в някой ъгъл на стаята, където няма пряка слънчева светлина и непрекъснато да им се осигурява  вода. От това се нуждаят и нашите пернати приятели, от канарчета до папагали. Можем да ги охладим и с водна баня.

Но ние можем и още по-добре – с климатици Daikin да създадем индивидуално решение, перфектно пригодено за кучето Диего и приятелите му.

Перфектно усещане

Климатикът Comfora, например, може да се монтира почти навсякъде, включително и с опция за монтаж над врата, когато пространството е ограничено. Автоматичното превключване между отопление и охлаждане осигурява съответното решение за перфектния целогодишен климат, запазвайки предварително зададените температури, така че да отговарят на индивидуалните предпочитания и сезонните изисквания. Вграденият енергоспестяващ режим на работа спомага за намаляване на консумацията на енергия.

Добавянето на 3-D въздушен поток в дизайна на новия климатик Comfora осигурява равномеренo отопление на помещението за оптимален комфорт. 3-D въздушният поток комбинира вертикално и хоризонтално автоматично завъртане на клапите, така че въздушният поток при отопление или охлаждане да достига дори до ъглите на големи помещения, осигурявайки целогодишен комфорт в къщата, което радва кучето Диего. Daikin създава перфектния климат, точно за вас и за вашия домашен любимец.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация