Skip to main content

Daikin Perfera FTXM-N: Най-добра ефективност, Wi-Fi управление

Може би се чудите, защо Александър е толкова усмихнат? Това е така защото той е любител на технологиите и сега разглежда новият климатик от гамата Bluevolution.

 

Новото поколение Daikin Perfera FTXM-N предлага енергийно ефективно комбинирано решение за собствениците на жилища, което да отговаря на техните потребности за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха.

Daikin Perfera FTXM-N използва хладилен агент R-32 - алтернатива с ниско вредно въздействие върху околната среда, която осигурява изключителна енергийна ефективност с минимален потенциал за глобално затопляне (GWP). Като използва усъвършенствана инверторна технология за управление, системата Perfera се захранва на 80% от възобновяема енергия от въздуха и на 20% от електроенергия.

Подобрената конструкция на новото поколение Perfera FTXM-N значително повишава енергийната ефективност в сравнение с предишните модели, със SEER до 6,81 и SCOP до 5,1, като осигурява най-добрата ефективност в своя клас, достигаща до A+++ за по-голяма икономичност на текущите разходи. Вградената функция за пестене на енергия отчита кога в помещенията няма никой и автоматично регулира настройките, за да намали потреблението на енергия, докато инверторната технология намалява текущите разходи.

С усъвършенстваните си технически показатели, Perfera предлага още по-широк работен диапазон, който осигурява ефективно охлаждане при температури от -10°C до 50°C и отопление от 24°C до -20°C, и предлага надеждна работа, за да отговори на новите предизвикателства на променящия се европейски климат.

Изключително тих

Както своя предшественик, новата система Perfera FTXM-N включва ефективна технология за намаляване на шума.  В новите вътрешни и външни тела на Perfera FTXM-N нивата на шум са намалени допълнително, за да осигурят почти безшумна работа у дома и я превръщат в идеалния избор за градските райони.

Чист въздух

Новата Perfera FTXM-N включва усъвършенстваната технология Flash Streamer и така постига по-чиста и по-здравословна вътрешна среда. Flash Streamer премахва праховите частици, алергените и миризмите, за да осигури чист въздух през цялата година.

Лесна за използване и поддръжка

Най-новата Perfera FTXM-N вече се доставя с онлайн контролер на Daikin като стандартно оборудване. Новото интелигентно управление улеснява регулирането на системните настройки и таймерите от всяко място в дома или дистанционно чрез смартфон с помощта на приложението на Daikin. Мощната функционалност на контролера ви позволява да проверявате потреблението на енергия и да контролирате разходите.

 

Така че Александър има много причини да се усмихва. Открийте вашата причина и научете повече за Perfera FTXM-N.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация