Skip to main content

Новият климатик Sensira FTXC-B - дискретен домашен комфорт на достъпна цена

Знаете ли защо Петър е толкова доволен? Петър обича прохладата през лятото, но същевременно е загрижен за околната среда. За него също е важно да има ниска сметка за електроенергия, при това с бюджетно решение за климатик. Ето защо Петър избира Daikin Sensira с технологията Bluevolution.

Новият Sensira FTXC-B на Daikin предлага икономично и елегантно решение за климатизация на жилища. Той осигурява здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух и оптимална температура през цялата година. Климатикът е най-новото попълнение в гамата Bluevolution и използва екологичния хладилен агент R-32.

Усъвършенстваната конструкция на Sensira FTXC-B предлага висока енергийна ефективност в компактен агрегат, който може лесно да се монтира и над вратата. 

Висока ефективност

Усъвършенстваната технология на Sensira FTXC-B означава по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++, оптимална енергийна ефективност дори при климатични условия с високи температури.

Външен вид, подходящ за всяка среда

Елегантният профил на новото вътрешно тяло на Sensira FTXC-B има модерен външен вид, който се вписва безпроблемно във всеки интериор.

Гарантиран комфорт и качество на въздуха в помещенията

Мощната система за двойно филтриране на въздуха почиства въздуха напълно, за да създаде по-здравословна среда в помещенията. Обезмирисяващият филтър от титанов апатит премахва частиците прах и миризмите, като същевременно предпазва от алергени.

Вторият филтър Saranet, който използва катехин - естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа, улавя и деактивира микроби от всички източници, а също така спомага и за отстраняването на миризми.

В конструкцията на новата Sensira FTXC-B броят на светодиодните индикатори е сведен до минимум и те могат да се затъмнят или изключат, в зависимост от предпочитанието, за да се избегне ненужно смущаване на обитателите.

С намалено звуково налягане до 20 dBA, новото вътрешно тяло на Sensira FTXC-B работи почти безшумно. Когато вентилаторите са зададени на минимална скорост в режим на контролирано отопление, например вечер, шумът се намалява още повече, и така се гарантира спокоен нощен сън. Всяка промяна на скоростта на вентилаторите възстановява автоматично работните настройки.

Винаги под контрол

Безжичното дистанционно управление позволява лесно наблюдение и настройка от всяко място в дома. Освен това, новата Sensira FTXC-B предлага като опция Wi-Fi управление, позволяващо достъп чрез приложението Online Controller на Daikin. Online Controller позволява на потребителя да следи състоянието на своя климатичен уред, да управлява дистанционно работните режими и температурите и да програмира настройки предварително с до шест действия на ден за период от 7 дни.

Повишена надеждност и ефективност

Новото външно тяло на Sensira FTXC-B включва уникалната технология “суинг компресор” на Daikin, която намалява вибрациите и триенето и предотвратява течове на хладилен агент по време на компресиране.

Нова концепция за спирална решетка намалява съпротивлението, като позволява по-лесно движение на въздуха. Освен че се оптимизира въздушния поток, също така се намаляват и нивата на звука.

Вътрешното тяло на Sensira FTXC-B включва нов електромотор на вентилатора, разработен за постигане на по-висока ефективност. Освен това, новата Sensira разполага и с усъвършенстван топлообменник, който използва по-малко количество хладилен агент. Цялостното подобрение на веригата на топлообменника намалява спада на налягането и осигурява подобрена ефективност.

Лесен монтаж

Разработена с мисъл за опростена експлоатация, новата Sensira FTXC-B е лесна за монтаж и поддръжка. Монтажната планка е преработена с функции, включващи допълнителни отвори за винтове и монтажни крачета, както и долна кука за подсилена здравина на монтажа. Подвижна дренажна вана и лесен демонтаж и замяна на електромотора на вентилатора на вътрешното тяло само в пет стъпки предлага подобрен достъп за поддръжка без никакви притеснения.

Така че Петър има много причини да е доволен. Открийте вашата причина и научете повече на www.daikin.bg/sensira-ftxc

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация