Skip to main content

COVID-19: Информация за влиянието в Daikin Bulgaria

Comfora

Уважаеми Клиенти на Daikin,

На първо място, надяваме се да намерим Вас и вашите семейства в добро здраве и дух. Пожелаваме ви всичко най-добро при трудните обстоятелства, пред които сме изправени. Относно наличието на Daikin на българския пазар имаме добра новина за Вас:

Радваме се да ви информираме, че няма недостиг на произведени климатици Daikin поради пандемията на Covid-19. Ние, от Daikin Bulgaria във Виена, в момента наблюдаваме влиянието върху доставките и логистиката. Няколко държави наложиха граничен контрол и затова сме изправени пред по-дълго чакане на граничните пунктове. Ако това предизвика забавяне на доставката ще бъдете информирани предварително от партньора на Daikin, към който сте направили поръчката си.

Резервни части са налични и в множество складови локации в цяла Европа, в нашите региони и в повечето от нашите партньорски локации.

В случай, че имате нужда от обслужване или имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с някой от нашите местни партньори в България. Всяка интервенция се основава на местните препоръчителни насоки за осигуряване на безопасността както на нашите клиенти, така и на нашите техници.

Ние оценяваме ситуацията на дневна база и ще Ви информираме своевременно за промени в горепосоченото.

С най-добри пожелания и останете здрави,

Екипът на Daikin Bulgaria

 

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация