Skip to main content

Новата серия А на Sky Air: малка височина и висока ефективност

Comfora

Като взема за основа успеха на отличената с многобройни награди, революционната серия А на Sky Air, пусната на пазара през 2017 г., Daikin направи следващите стъпки за развитие на своята серия А на Sky Air като въведе уникална гама от външни тела с малка височина и единичен вентилатор с мощност от 3,5 до 25 kW.

Серията А на Sky Air, проектирана с модерната технология Bluevolution на Daikin, е най-модерната система за лекия търговски сектор, която използва хладилен агент R-32. R-32 има Потенциал на глобално затопляне (GWP), който е с 68% по-нисък от този на R-410A и изисква 16% по-малко количество хладилен агент като намалява вредното въздействие върху околната среда на цялата гама.

Новите тела осигуряват изключителна енергийна ефективност с коефициент на SEER от 8,02, и са с височина по-малко от метър - най-ниските на пазара, което позволява дискретен монтаж под височината на прозорците за капацитети до 25 kW.

С пускането на пазара на серията с малка височина Sky Air Alpha (RZAG71-140N*) и серията Sky Air Advance (RZA200-250D), вече всички агрегати на Sky Air от 3,5 kW до 25 kW са корпус с единичен вентилатор.

С мисъл за потребностите на монтажниците

Ефективността, лесното боравене и гъвкавостта при монтаж бяха основните фактори, взети под внимание при разработката на серия А на Sky Air. С новата гама с малка височина, тези основни предимства се подобриха още повече:

  • Нова дръжка за по-лесно транспортиране и пренасяне
  • Компактният размер позволява лесно пренасяне, за което са необходими само двама души.
  • Преработен преден панел осигурява достъп за секунди до всички важни компоненти, като затова е необходимо да се отстрани само един винт, а зоната за достъп е увеличена.
  • С по-дълги тръби (дължина до 100 метра), телата с капацитет 20-25 kW от серията Advance на Sky Air вече могат да се монтират на всеки обект с хладилен агент R32.

Най-богатият асортимент от вътрешни тела с R-32 сега вече е разширен с таванни тела за скрит монтаж (FDA) с капацитет 20 и 25 kW

Благодарение на своята нова подобрена конструкция и използването на хладилен агент R-32, новите тела не изискват ежегодна проверка на съдържанието на хладилен агент, като до 60% от приложенията са монтирани без допълнително зареждане на хладилен агент.

Антъни Исебаерт, продуктов мениджър за Sky Air, Daikin Europe NV заявява:

"С пускането на пазара на първоначалната гама Sky Air с R-32 през 2017 г. бе завоюван огромен успех както сред потребителите, така и сред монтажниците, тъй като предложихме лесно за монтаж и поддръжка решение с максимални ползи за околната среда и ниски текущи разходи.

Постоянното развитие на нашите продукти за да се изпълнят целите за опазване на околната среда, за комфорта и за ефективност продължават да заемат централно място в нашите стратегии за устойчивост на Daikin. Следващото поколение серия А на Sky Air с малка височина отговаря на тези повели по всички направления.”

Вижте процеса на монтаж в You Tube

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация