Skip to main content

Преобразяване: климатиците Stylish на Daikin с нови цветови решения

Comfora

Daikin представи новия външен вид на своята известна гама климатици Stylish.

Пуснат за първи път на пазара през пролетта на 2018 г., гамата Stylish спечели общо признание заради въвеждането на нови стандарти за комфорт и енергийна ефективност, съчетани с модерен дизайн, която завоюва големите награди на някои от най-престижните и известни конкурси за дизайн по света, между които Наградата за добър дизайн, наградата за дизайн IF и наградата за продуктов дизайн Reddot Product.

Новата продуктова линия вече ще включва изцяло бели тела, изцяло сребристи и изцяло матови черни тела, както и черно тяло с панел от черно дърво.

Със своята разширена гама от опции за цвят и външен вид и с най-компактния дизайн от своя тип, стенното тяло Stylish дава възможност на клиента да избере дискретно бяло тяло или да заложи на сребристо, или черно тяло с компактна конструкция, която се вписва безпроблемно във всеки интериор, независимо дали става дума за дневна или спалня.

Хладилният агент R-32, използван при гамата Stylish, предлага безопасна алтернатива с по-малко вредно въздействие върху околната среда за бъдещето, с потенциал за глобално затопляне (GWP) от едва 675, което представлява само една трета от това на най-често използвания хладилен агент R-410A.

 

По-интелигентен дизайн

Вдъхновена от своите предшественици - Daikin Emura и Ururu Sarara, новата колекция на Stylish поставя Daikin в челните редици на уредите за климатизация на дома.

Призната заради своята естетика, гамата Stylish се отличава и със своята висока ефективност. В своята категория, Stylish постига до А+++ както при отопление, така и при охлаждане.

Разнообразна гама от капацитети с клас на ефективност от 15 до 50 предлага най-богатия избор за всяко приложение.

Като включва съвсем нови компоненти, разработени специално за работа в тяло с малък размер, Stylish въведе мощна нова функция в категорията. Вентилаторът с иновативен дизайн работи с топлообменника на системата, за да оптимизира ефективността с почти безшумна работа.

Stylish е снабден и с интелигентен термодатчик, който активира специално проектирани клапи, за да гарантира равномерна температура и разпределение на въздушния поток из цялата стая и елиминира теченията, за да осигури максимален комфорт през цялата година.

Специално проектираните клапи подават по-насочен въздушен поток, което от своя страна осигурява по-добро разпределение на температурата благодарение на “ефекта на Коанда”. Stylish първо определя формата на въздушния поток въз основа на потребността на помещението от отопление или охлаждане. Когато Stylish е в режим на отопление две клапи насочват въздушния поток надолу (вертикален въздушен поток). В режим на охлаждане клапите насочват въздуха нагоре (таванен въздушен поток). Чрез създаването на два различни модела на въздушния поток, Stylish елиминира течения и установява по-стабилна и комфортна стайна температура за хората в помещението.

Създаване на здравословна среда в стаята

Stylish използва технологията Flash Streamer, за да премахне твърдите частици, алергените и миризмите от тялото, за да гарантира постоянно чист и здравословен въздух в помещението.

 

Винаги под контрол

На работа или у дома, вашата среда трябва да бъде ваш личен избор. Stylish предлага два начина за свързване: телата могат да се управляват от смартфон или таблет с помощта на безплатното приложение Daikin Online Controller, докато функцията WPS позволява лесно свързване с домашни мрежи.

 

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация