Skip to main content

Daikin проведе наградите Daikin Kings Awards

  

Както повелява традицията, Daikin проведе наградите Daikin Kings Awards за поредна година. Целта на тези награди е да признаем приноса на нашите български партньори.

 

Тази година Daikin избра най-добре представящите се компании в следните категории:

  • Най-голям оборот
  • Най-висока удовлетвореност на клиентите
  • Собствен дизайн на цялостно решение

Атаро Клима ЕООД е основана през 1990 г. от г-н Атанас Рогачев като компания за доставка и монтаж на ОВК системи. Оттогава те запазват своята специализация и същевременно компанията нараства от 6 служители до над 650, разпределени в нейните 7 офиса в страната. Тази година Атаро Клима бива наградена като българския партньор с най-голям оборот.

Актон Електроникс ООД е основана през 2009 г. в столицата на България, София. Компанията се занимава както с жилищни, така и с търговски системи за ОВК. Актон Електроникс създаде два магазина тип Experience Center в София, които позволяват на клиентите да се потопят в реална атмосфера като дом, офис или магазин и да видят инсталираните климатици, отоплителни системи и въздухопречистватели в действие. За нейната грижа за подобряване на опита на клиента, компанията се награждава с признанието за най-висока удовлетвореност на клиентите.

Термосист ООД е първата българска компания, която представя марката Daikin на българския пазар още през 1993 г. Екипът от експерти на Термосист, които се грижат за нуждите на клиента за дизайн и оборудване, е движещата сила зад тяхната заслуга на наградата „Собствен дизайн на цялостно решение“.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация