People at Daikin

Кого търсим - Колко сте готини?

Вие сте широко скроена, динамична личност и се радвате да работите в международен екип? Готови ли сте да откриете нови хоризонти? Тогава кандидатствайте в нашата централа, намираща се във Виена.

Ние работим в международен план, а английският е нашият общ бизнес език. Разбира се, с нашите клиенти и с нашите екипи говорим на родния си език. В Daikin CE сме горди да имаме служители от повече от 20 различни нации и приветстваме хора, говорещи на всички езици.

DACE-countries-web.png

Какво можете да очаквате - как работим

Централата ни е разнообразна: Управление на продукти, контролинг, човешки ресурси, кредитен контрол или логистика. Сигурни сме, че има и перфектният отдел за вас.

Искате да работите в тясно сътрудничество с клиента? Страхотно, тогава трябва да кандидатствате в нашите международни търговски организации. Можете да се присъедините към австрийския, българския или югоизточния европейски пазар.

Работа в Daikin - Как изглежда

Позициите като тези са типични в света на Daikin и се предлагат редовно от нашите регионални офиси или тук в централата.

Корпоративната култура на Daikin? Наистина е просто: Основата е взаимодействие, основано на уважение и лична атмосфера - всички сме на първо място. Това увеличава удоволствието, което получаваме от работата си - точно толкова, колкото успехите, които споделяме и празнуваме заедно. Ние също така се поддържаме в моменти на стрес. Тъй като оценяваме разнообразието и произхождаме от множество култури, ние сме преди всичко разнообразни. И това е добре, защото непрекъснато си подаряваме един на друг нови гледни точки по различни теми. Накратко: Въпреки че сме голяма компания, ние изключително поддържаме лични контакт, с нас вие сте на първо място и преди всичко сте човек. Ние също сме толкова сигурни, колкото сме гъвкави и предлагаме множество облаги.

Консултант и инженер по продажби

Вие сте на мисия да намерите идеалното решение!

Инженерът по продажбите е на терен и в пряк контакт с клиента, докато консултантите по продажби работят в тясно сътрудничество с планиращите и архитектите, за да намерят най-добрите решения.

Звучи ли ви интересно?

Сервизен инженер

Вие сте експертът!

Когато става въпрос за въвеждане в експлоатация или специфична техническа обработка на нашето оборудване, тогава вие сте човекът, който ни е необходим. Вие сте връзката между клиентите и вътрешния екип.

Звучи ли ви интересно?

Технически сътрудник бек офис

Вие давате отговорите!

Когато става въпрос за специфични въпроси за продукти, подготовка на оферти и поддръжка. Вие работите в тясно сътрудничество с нашите клиенти, нашите инженери по продажби и логистика.

Звучи ли ви интересно?

graduates-tab-banner.jpg

Стажанти

Наскоро сте завършили образованието си в ОВК и хладилна техника и сега сте готови за следващото си голямо приключение? Запишете се сега!

Все още не сте намерили правилната позиция? Имаме много, много повече да предложим.

Вие сте идеалният служител за Daikin, но не виждате свободно работно място, което да отразява вашия опит?

Изпратете ни вашата автобиография като отворена кандидатура, защото ние винаги набираме иновативни служители!
Изпратете имейл на: jobs@daikin-ce.com 

Искате ли да знаете какво мислят служителите?