Skip to main content

Сензор за качеството на въздуха в помещенията

Нашият нов сензор за качеството на въздуха в помещенията

bg-image

Нашето ново съвременно устройство измерва вашето благосъстояние и проследява стойностите на качеството на въздуха в помещенията, комфорта на околната среда и електромагнитното замърсяване. Предлага се с 12 сензора и 15 параметъра и се свързва чрез вашата WiFi мрежа или чрез NB-IoT технология.

Инсталация

Инсталацията може да се изпълни чрез приложението за конфигуриране. Идентификационните данни за приложението се предоставят от нашия местен представител.

Сензор за качеството на въздуха в помещенията - снимка от близо
Скриншот от приложението Caelum

Платформа за наблюдение Caelum

Устройството се свързва с платформата за наблюдение на Daikin Caelum - достъпна чрез caelum.daikiniaq.com. Тя позволява да се наблюдават нивата на качеството на въздуха в помещенията и да се създават периодични отчети въз основа на данните, открити по време на активността на сензора. Тя също така създава приложение за видеостена, за да покаже на живо нивата на качеството на въздуха в помещенията на вашите клиенти.

bg-image

Свързаност

Сензорът за качеството на въздуха в помещенията осигурява перфектна интеграция с платформата за дистанционно наблюдение и интелигентна поддръжка Daikin on Site и Daikin Cloud Service. Тя позволява перфектен контрол върху цялата система за отопление и вентилация, инсталирана в сградата. (Очаквайте скоро)

Услуги за качество на въздуха в помещенията

Сензорът за качеството на въздуха в помещенията гарантира най-добрия контрол върху околната среда в сградата като част от пакетите на Daikin за оценка на качеството на въздуха и поддръжката.

Услуги за качеството на въздуха в помещенията
Залени сгради

Сертифициране за зелена сграда

Инсталирането на сензор за качеството на въздуха в помещенията от Daikin може да ви помогне да получите по-добри оценки като проекти за зелено строителство, акредитирани със сертификат LEED и WELL, благодарение на кредити за качество на околната среда на закрито.

Изтеглете брошура

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация