Skip to main content

Daikin печели наградата за иновации в климатизацията

Новата Sky Air серия A на Daikin спечели награда за иновация в областта на климатизацията, в категорията за VRF системи, термопомпи, вентилаторни конвектори и периферни устройства, на едно от най-уважаваните събития за награди в индустрията - RAC Cooling Industry Awards 2017, Великобритания. 

 

Наградите се проведоха на 27-ми Септември 2017 г. в хотел Hilton, Парк Лейн – Лондон. Наградите отличават последователни иновации и екологични успехи в хладилната и климатична индустрия.
Новата Sky Air серия A с технология Bluevolution R32 получи престижната награда Air Conditioning Innovation  за иновация в категорията за VRF системи, термопомпи, вентилаторни конвектори и периферни устройства в климатизацията. Съдиите бяха на мнение че "Вместо само да залага на предимствата на новият хладилен агент R32, Daikin усъвършенства и много други показатели в новата Sky Air серия А."

 

Марк Дайър, търговски директор в Daikin UK, каза: "Впечатляващата обратна връзка от страна на съдиите е доказателство за иноваторската технология, използвана в новата Sky Air серия А. Признанието, че сме постигнали повишаване на енергийната ефективност, производителността и използваемостта, благодарение на което спечелихме наградата, е една истинска демонстрация на иновативната технология, която предоставя Bluevolution на Daikin.“

 

Новата Sky Air серия А се състои от три модела: Alpha, Advance и Active, с подобрен контрол на температурата и по-ниски нива на шум за крайните потребители.

 

Благодарение на по-леките и компактни размери на машината, Sky Air-А серията е проектирана за бърз и лесен монтаж, в улеснение на инсталаторите.
С намаляване на текущите разходи и по-ниското въздействие върху околната среда, новата Sky Air серия А предлага устойчивост на решението за намаляване на емисиите на флуорираните парникови газове и 10% увеличение на енергийната ефективност, благодарение на използването на технологията Bluevolution, работеща с хладилен агент R32.

Мартин Пасингам, продуктов мениджър за климатични системи на директно изпарение в Daikin UK, добави: "Нашата нова Sky Air серия А е водеща, предлагайки идеално решение за намаляване както на потреблението на енергия, така и на текущите разходи, в съответствие с приложимото законодателство за използването на флуорираните парникови газове."

 

За да научите повече за наградите RAC Cooling Industry 2017 и за списък на наградените участници във всяка категория, посетете https://coolingawards.racplus.com/

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация