Skip to main content

Новата високоефективна Sky Air A-серия на DAIKIN – адаптирана, за да постигне пълен комфорт

Представяме Ви новата високоефективна Sky Air A-серия на DAIKIN за търговско приложение. Обновената продуктова гама на хладилен агент R-32 съчетава достъпно и лесно управление, оптимизиран дизайн и едновременно с това, устойчива работа на системата, за да задоволи всички изисквания на търговските клиенти.

Една климатична система трябва да предлага всичко необходимо за крайния потребител, с една думаКомфорт. Това не звучи сложно, но все пак е предизвикателство, тъй като комфортът е повече от охлаждане през лятото и отопление през зимата. Климатичната система трябва да бъде лесна за използване, да работи екологично, да е надеждна и функционална, и да съчетава много други характеристики.

DAIKIN – най-големият производител на климатични системи в света, с гордост представя своята обновена Sky Air A-серия за търговско приложение: Sky Air Alpha, Advance и Active.  Трите нови продуктови серии с хладилен агент R-32 предлагат най-висока енергийна ефективност, благодарение на използваната иновативна технология на DAIKIN за променлива температура на хладилния агент.

Г-н Мерт Гьонлуен – продуктов мениджър за VRV, Sky Air и Централизирани системи в DAIKIN Централна Европа, споделя следното:

"Новата Sky Air А-серия представя патентована от Daikin иновация, високоефективен суинг компресор, специално проектиран и произведен, за да работи с новия хладилен агент R-32" и представляващ  „сърцето на системата“.

Първи в използването на R-32

Sky Air A-серия е първата климатична гама за търговско приложение, която използва хладилен агент R-32 в Европа. Потенциалът на глобалното затопляне (GWP) е  68% по-нисък в сравнение с използвания досега R-410A, с което ще се намали вредното въздействие върху околната среда. Разходите за поддръжка също ще бъдат понижени, тъй като няма да е необходимо да се извършват годишни проверки за херметичност на системите.

 

Удобен контрол

Новата Sky Air A-серия предлага максимална гъвкавост на свързване, тъй като външните тела могат да бъдат комбинирани с всички модели вътрешни тела от продуктовата гама.

Sky Air A-серия на DAIKIN осигурява оптимални функции за управление чрез смартфон приложение за онлайн контролер, с което имате достъп до всички климатични тела по всяко време и навсякъде. Интелигентният таблетен контрол се основава на DAIKIN облачна система, най-доброто решение за отдалечен достъп и мониторинг на системите.

Според г-н Мерт Гьонлуен: "Всички гореописани характеристики, в комбинация с гъвкавата  инсталация на новата Sky Air А-серия, ще направят продуктовата гама на DAIKIN еталон за качество".

 

Основни характеристики на новата Sky Air A-серия на DAIKIN:

Единичен вентилатор

 

Разширен работен диапазон при технологично охлаждане

        ● (-20°)

        ● (-15°)

 

Технология за замяна

По-голяма дължина на тръбите

85m

50m

30m

Интегрирана система за проверка за наличен пропуск на хладилен агент

 

 

Суинг компресор на хладилен агент R-32

Подобрени коефициенти на енергийна ефективност

A++

A+

A

Платка с охлаждане с хладилен агент

Променлива температура на хладилния агент,  VRT

 

Двойни/тройни/сдвоени комбинации

 

Възможност за отдалечено управление

 

За допълнителна информация, посетете тази страница: https://www.daikin.bg/bg_bg/product-group/sky-air/sky-air-bluevolution.html

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация