Skip to main content

Daikin обяви началото на коледната си кампания „Подарете чист въздух“

Comfora

В духа на сезона Daikin се радва да съобщи началото на новата си коледна кампания "Подарете чист въздух" - част от благотворителна кампания „Daikin for life“. В рамките на кампанията Daikin ще подари въздухопречистватели на три организации с нестопанска цел, действащи в рамките на Република България.

Daikin разбира важността на корпоративната социална отговорност и има дълга традиция в благотворителната дейност, свързана с училища и детски заведения, организации, грижещи се за деца и възрастни и др. Коледната кампания, която ще бъде проведена между 10 декември 2019 и 8 януари 2020, ще предостави възможността на публиката да номинира и избере 3 организации, които се грижат за обществото и на които Daikin ще подари по един от въздухопречиствателите от висок клас Daikin URURU MCK75J. Кампанията се провежда в социалната мрежа Facebook.

 

Въздухопречиствателите на Daikin са сертифицирани от изпитателна лаборатория по TÜV Nord Testing Laboratory за хигиена на стайния въздух. Те доказано пречистват и овлажняват въздуха, което съществено намалява симптомите на астма и алергия. Също така те премахват праховите частици и полените от въздуха в помещенията и подкрепят вашето здраве филтрирайки бактериите и вирусите.

 

Научете повече за коледната кампания кампанията на https://www.daikin.bg/cleanair

Свалете материали:

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация