Skip to main content

Daikin обяви началото на коледната си кампания „Подарете чист въздух“

За втори път с радост обявяваме началото на новата си коледна кампания "Подарете чист въздух" - част от благотворителна кампания „Daikin for life“.

В рамките на кампанията Daikin ще подари въздухопречистватели на пет организации с нестопанска цел, действащи в рамките на Република България.

Comfora

Daikin разбира важността на корпоративната социална отговорност и има дълга традиция в благотворителната дейност, свързана с училища и детски заведения, организации, грижещи се за деца и възрастни и др. Коледната кампания, която ще бъде проведена между 10 декември 2021 и 9 януари 2022, ще предостави възможността на публиката да номинира и избере 5 организации, които се грижат за обществото и на които Daikin ще подари по един от въздухопречиствателите от висок клас Daikin MC55W. Кампанията се провежда в социалната мрежа Facebook.

Въздухопречиствателите на Daikin са оценени от Институтът Пастьор де Лил за ефективността срещу респираторни вируси, имат сертификати от Британската фондация за алергии и ECARF - Фондация на Европейския център за изследване на алергии. Те доказано пречистват въздуха, което съществено намалява симптомите на астма и алергия. Също така те премахват праховите частици и полените от въздуха в помещенията и подкрепят вашето здраве филтрирайки бактериите и вирусите.

Научете повече за коледната кампания кампанията на https://www.daikin.bg/cleanair

 

* Подробни резултати от тестовете за тип въздухопречиствател Daikin:
„Устройството Daikin MCK55WVM (търговско наименование MCK55W), тествано от Института Пастьор де Лил, премахва 99,996% от човешкия коронавирус HCoV-229E за 2,5 минути, при режим на работа „турбо“ скорост в лабораторни условия (херметична камера с вътрешен обем 0,47 m³, без въздушна циркулация). Човешкият коронавирус HCoV-229E се различава от вируса, отговорен за COVID-19, SARS-CoV-2, но принадлежи към същото семейство коронавируси.“
„Устройството Daikin MC55WVM (търговско наименование MC55W/VB), тествано от Института Пастьор де Лил, премахва 99,98 % от човешкия коронавирус HCoV-229E за 2,5 минути, при режим на работа „турбо“ скорост в лабораторни условия (херметична камера с вътрешен обем 1,4 m³, без въздушна циркулация). Човешкият коронавирус HCoV-229E се различава от вируса, отговорен за COVID-19, SARS-CoV-2, но принадлежи към същото семейство коронавируси.“
„Устройството Daikin MCK55WVM (търговско наименование MCK55W), тествано от Института Пастьор де Лил, премахва 99,986% от вируса на грип Инфлуенца А подтип H1N1 за 2,5 минути, при режим на работа „турбо“ скорост в лабораторни условия (херметична камера с вътрешен обем 0,47 m³, без въздушна циркулация).
„Устройството Daikin MC55WVM (търговско наименование MC55W/VB), тествано от Института Пастьор де Лил, премахва 99,93% от вируса на грип Инфлуенца А подтип H1N1 за 2,5 минути, при режим на работа „турбо“ скорост в лабораторни условия (херметична камера с вътрешен обем 0,47 m³, без въздушна циркулация).“

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация