Skip to main content

AVISO: Daikin е премиум спонсор на ISH digital 21

Как да съчетаем добър климат, енергийна ефективност, комфорт и по-добро качество на въздуха в помещенията? Като премиум спонсор на ISH digital 21 - водещият световен търговски панаир за ОВК+ вода - Daikin Europe N. V. ще сподели виртуално най-новите тенденции за устойчиви отоплителни и климатични технологии, дизайн и интелигентни системи за дома. От 22 до 26 март 2021 г. заинтересовани страни, нови и съществуващи партньори са поканени да участват в 16 актуални тематични уеб семинара под мотото „Трансформирайте с Daikin“.

Нашето премиум спонсорство на тазгодишния ISH digital 21 е сериозен ангажимент към европейската ОВК индустрия. Очакваме с нетърпение да се срещнем виртуално с европейската общност за ОВК и да обсъдим как да мобилизираме отоплителния бизнес с фокус върху устойчиви решения”, казва Патрик Кромбез, генерален мениджър за отопление и възобновяеми източници в Daikin Europe N. V.

Трансформирайте с Daikin

Daikin ще бъде домакин на поредица от 16 уебинара (на немски и английски) за актуални теми като европейската вълна за обновяване, качеството на въздуха в помещенията или кръговата икономика и ще даде някои съвети за продуктовите новости.  След глобалната си екологична визия да стане въглеродно неутрална компания до 2050 г., Daikin днес е водещ доставчик на климатизация и движеща сила за насърчаване на енергийно ефективни термопомпи в съответствие с европейския зелен пакт. „Искаме да видим термопомпа във всеки европейски дом. Заедно с нашите клиенти и партньори можем да трансформираме отоплителния сектор и да направим нашия континент по-екологичен“, посочва Кромбес.

Защо термопомпи?

Термопомпите преобразуват външния въздух в енергия за отопление и охлаждане на домове, къщи, офис сгради или хотели. Тези иновативни решения за отопление и охлаждане осигуряват убедителни предимства: по-ниски сметки за отопление и охлаждане, подобрена ефективност, по-малък отпечатък върху околната среда и постоянен комфорт през цялата година. „Виждаме термопомпите като важен стълб на декарбонизацията, за да се отдалечим от газовите и петролните котли - все още много разпространени в Централна и Източна Европа - към по-енергийно ефективни и възобновяеми решения“, казва Карл Ливенс, управляващ директор Daikin Централна Европа, който отговаря за 16 пазара.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация