Skip to main content

Новият климатик Perfera на Daikin

Тази година Daikin пусна в продажба новия стенен климатик Perfera FTXM-R, който съчетава доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики.

Новият климатик Perfera FTXM-R предлага цялостно решение за отопление, охлаждане и чист въздух, разположено в елегантно вътрешно тяло, чиято съвременна форма и плавни линии се съчетават със всеки интериор. Новото вътрешно тяло е дори с 30 мм по-малко от предишните версии, Perfera FTXM-R, което го прави още по-лесно за монтаж в тесни пространства.

Новият климатик работи почти безшумно и се предлага в широк диапазон от капацитетни класове от 15 до 71 клас, така че да отговори на изискванията на различните помещения, при това с най-добрата в класа си енергийна ефективност до A+++ при охлаждане и отопление.

 

Комфорт, управляван от технологията

Най-новият климатик Perfera представя няколко важни нови функции:

Новата функция "ускорено отопление" на външното тяло бързо загрява помещението при стартиране, достигайки зададената температура 14% по-бързо от обикновен климатик.

Новото поколение Perfera е проектирано с по-широк клапан, за да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток разпределя по-равномерно топлия или студения въздух за комфорта на цялата стая.

Двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не се открива движение.

Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и превъзходна енергийна ефективност.

Дишайте спокойно с уникалния Flash Streamer на Daikin

Усъвършенстваната технология Flash Streamer на Daikin защитава домa, като филтрира атмосферата на закрито, за да достави пречистен въздух. Вграденият дезодориращ филтър от титанов апатит улавя и неутрализира неприятните миризми като миризми на цигари и домашни любимци.

Свързаност и контрол

Чрез приложението Daikin Residential controller, климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет. Ключови функции, включително зададените температура, режими на работа, скорост на вентилатора и др., могат да бъдат контролирани от всяко място, като се използва Amazon Alexa или Google Assistant – сега можете да говорите с климатика си.

В добра компания

Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin. Работeйки с хладилния агент R-32 с ниско екологично въздействие, това Perfera FTXM-R отговаря както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, за да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха в дома.

Повече информация открийте на: www.daikin.bg/airconditioners

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация