Обслужване на Daikin. Като експерт в климатичните системи, Daikin с удоволствие ще ви помогне да използвате вашите климатични инсталации при оптимални условия.

Обслужване на Daikin

Като лидер в сферата на климатизацията, ние предлагаме няколко услуги за поддръжка, за да гарантираме, че вашата система ще запази високото си качество на работа през целия си срок на експлоатация.

installation_710x460.jpg

Създаването на перфектен климат в помещенията не се ограничава със закупуване и монтажа на съответния продукт. Това включва и постигане на целогодишен комфорт, енергийна ефективност, надеждност и контрол. Ние от Daikin предлагаме избор от услуги за помощ и поддръжка, за да сте сигурни, че вашата система постига оптимална ефективност през целия срок на експлоатация.

Оптимална инсталация на минимална цена

Чрез нашите услуги за подпомагане, добре поддържаната инсталация постига:

По-висока енергийна ефективност

По-дълъг срок на експлоатация

Съответствие с най-новите правни и нормативни изисквания


Какво предлагаме

Daikin | изпълнител и доставчик на услуги

Изпълнител и доставчик на услуги

От избора на подходящо решение за климатизация до неговото въвеждане в експлоатация, наблюдение и поддръжка - Daikin има готовност да ви подкрепи на всеки етап от процеса. Дори и вашата инсталация да не е Daikin, все пак можете да се възползвате от услугите на Daikin, предоставяни от нашия екип за работа с клиенти и от екипа от висококвалифицирани специалисти и сервизни техници.