Skip to main content

Охлаждане и отопление за малки жилищни сгради

Термопомпите BLUEVOLUTION на Daikin са монтирани при много жилищни проекти, в това число и за проект, изпълнен неотдавна в Порто, Португалия.

Монтирани продукти

2x EWYT-CZ

Общ капацитет на охлаждане: 21 kW

Общ отоплителен капацитет: 21 kW

 

За проекта

Клиентът търсеше решение, което да осигурява охлаждане или отопление в зависимост от сезонните нужди, както и гореща санитарна вода. Също така, решението трябваше да бъде надеждно и да предлага висока енергийна ефективност при ниски текущи разходи.

 

Повече информация за проекта, решението и продукта

Новият малък инверторен водоохлаждащ агрегат със спирален компресор с R-32 се доказа като полезно решение за най-различни ситуации - от големи стадиони до сравнително малки къщи.

За този проект Daikin предвиди два агрегата за отопление, които с лекота покриха необходимия капацитет (21 kW) и осигуриха най-високата енергийна ефективност на пазара в своя продуктов сегмент.

Малкият инверторен водоохлаждащ агрегат с R-32 бе монтиран като част от система, която да осигурява отопление или охлаждане (в зависимост от сезона) на вътрешните вентилаторни конвектори, както и гореща санитарна вода. Благодарение на своя модерен дизайн и усъвършенствана технология, която оптимизира напълно инверторните агрегати, уредът отговори на всички изисквания на проекта, като осигури изключителна ефективност и отлична работа с хладилен агент с нисък GWP, като R-32.

Прочетете повече тук за новия малък инверторен водоохлаждащ агрегат със спирален компресор.

 

Богатият опит на Daikin при разработване на технологията R-32 гарантира надеждността на агрегата.

През 2018 г. Daikin бе в позицията на иноватор на ранен и влезе в историята с представянето на първите водоохлаждащи агрегати с хладилен агент R-32, последвани от агрегати със спирални компресори със свободно охлаждане през същата година и термопомпата с хладилен агент R-32 през 2020 г.

Понастоящем Daikin се гордее с най-големия брой инсталации с R-32 по света. Това е доказателство за опита, знанията, качеството и надеждността на продуктите с хладилен агент R-32 на компанията.

Прочетете повече туккакво означава за Daikin да бъде пионер в развитието на технологиите с R-32.

 

Желаете ли да научите повече за новия малък инверторен водоохлаждащ агрегат със спирален компресор с R-32 на Daikin ? Свържете се с нас чрез формуляра по-долу.

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация