Skip to main content

Daikin Emura, дизайнерско решение за жилища

Милано, Италия

Нека направим обиколка на този апартамент в центъра на Милано, прочутата столица на дизайна и модата в Италия.

Забелязахте ли новия бял Daikin Emura на стената? Неговият елегантен дизайн се вписва прекрасно в интериора.

  • Проект

Замяна на 15-годишна климатична система с две стенни вътрешни тела Daikin Emura и 1 мулти външно тяло.

  • Продукт

Стенно вътрешно тяло FTXJ35A2V1BW (x2)

Мулти външно тяло 2MXM68A2V1B

Монтажът беше невероятно лесен. Клиентът бе изключително доволен от резултата като заяви: "Търсех високоефективно решение за климатизация с малко визуално въздействие. Daikin Emura отговори на тези изисквания. Трябва да кажа, че това е страхотен функционален дизайн."

"Daikin Emura има тънък силует с интересни линии на сянката, както в режим на готовност, така и в работен режим. Това прави уреда интересен, но не и претрупан. Стенното тяло съответства на стила на моя интериор. А това е всичко, което исках."

"По-важното е, че той прави това, което се очаква от него: подобрява климата в стаите през всички сезони по елегантен и ефективен начин. Също така, той е практически неосезаем, което определено е голям плюс."

"Daikin Emura повишава значително нашето усещане за комфорт. Той осигурява постоянна температура в стаята само с натискането на бутон. Управлението на уреда е толкова лесно. Най-важните функции са лесно достъпни чрез дистанционното управление или от разстояние с помощта на приложението."

Свързани статии

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация