Кариера в Daikin - Има и още в Деня на Daikin

Има и още в Деня на Daikin

Повече иновации, повече растеж, повече отговорност, повече разнообразие, повече уважение и повече забавления.
В Daikin, ние вярваме, че трябва да се наслаждавате максимално всеки ден.

Защо да работите за Daikin

Има много много добри причини да работите за Daikin. Какво мислите за тези?

Международен лидер на пазара: Daikin е глобална компания - можете да видите това, като разгледате нашите проекти. Знаете ли, че имаме представители в много страни? И че можете непрекъснато да разширявате хоризонтите си, като работите заедно независимо от границите?

Инициатива: Работа за компания, която има за цел да бъде лидер в устойчивите решения за климата за промишлени, търговски и жилищни приложения, също така предоставя големи стимули за личната инициатива.

Лично развитие: Daikin е компания с постоянна еволюция. Благодарение на разнообразието в работата си, развивате лично и професионално качествата си в най-голяма степен.

Уважение: В Daikin всички са дружелюбни - колеги, мениджъри. Всички усилия печелят уважение, а талантът се оценява подобаващо.

Подкрепа: Като нов служител можете да разчитате на необходимото обучение и интензивна подкрепа, например в Академията за продажби на Daikin опитни колеги и външни експерти предоставят обучение и инструкции.

Общността на Daikin

Опознаването на Daikin означава да се опознаят хората. Всичко, което нашата компания постига, е благодарение на нашите изключителни служители.

Перспективи: Светът се развива все по-бързо. Затова Daikin мисли в дългосрочен план за хората. Ако инвестираме в личностното развитие, ние директно инвестираме в бъдещето на компанията. По тази причина приветстваме новите колеги в семейството на Daikin. Това не е клише. Това е същността на нашия подход.

Култури: В резултат на нашето международно присъствие непрекъснато се стремим да обединим различните култури.  Непрекъснатият диалог ни учи на уважение към уникалността и специфичните таланти на всеки един от нас.

Забавление: Важно е да се забавлявате на работа. Общителността и работата в екип създават силни връзки между колегите. Присъединете се!

Уникална фирмена култура

Винаги мислим в дългосрочен план. Освен това, мислим както за компанията, така и за хората, които работят там. Защото всичко, което Daikin постига, е благодарение на хората. Също така се стремим към устойчивост в един по-широк контекст, а именно обществото и околната среда, в която живеем.

Устойчиви иновации: така Daikin се подготвя за бъдещето. Все пак за да продължи да расте, нашата компания трябва да предвиди променящите се нужди на клиента. Daikin не копира, ние правим иновации. Нашата цел е непрекъснато да предлагаме по-добри решения за климата на нашите клиенти.

Учудващо ли е, че талантът се насърчава в такъв климат? При нас ще продължите да учите чрез курсове за обучение, чрез контакт с вашите колеги и чрез разнообразните отговорности, които ви възлагаме. Daikin вярва във философията "Kaizen", която стимулира всеки служител да бъде предприемчив и да допринася за непрекъснато подобрение. По тази причина е очевидно пълното участие. Мнението на всеки е важно и вашият принос е от съществено значение.

Страхотно място за работа

Институтът "Great Place to Work" отново избра най-добрите работодатели в Австрия! Daikin Airconditioning Central Europe участва в конкурса за четвърти път и отново имаше успех!

 

Вижте нашия профил в уеб сайта "Great Place to Work"!

 

АКАДЕМИЯ ЗА ПРОДАЖБИ НА DAIKIN

Присъединете се към нашата разнообразна 24-месечна стажантска програма в Академията за продажби на Daikin, която ще Ви даде възможност бързо да навлезете в нашата компания и бизнес. Известен екип от вътрешни и външни експерти ще Ви помогне да развиете уменията си.

Съдържание на програмата

 • Обучение в процеса на работа с нашите вътрешни продажбени екипи, както и на място. 
 • 24-месечна учебна програма за обучение по професионални и лични компетенции (продуктово обучение, обучение по представяне и продажбени техники и др.).
 • Интензивно ръководство от личния ви ментор.
 • След завършване на обучението, Daikin, като международна компания, ориентирана към растежа, може да Ви предложи различни възможности за професионално развитие за кариера в продажбите.

Заинтересовани ли сте?

Заявления (автобиография + придружително писмо) могат да бъдат изпратени до:

Daikin Airconditioning Central Europe HandelsgmbH
Campus 21, Europaring F12/402
2345 Brunn am Gebirge, Austria
e-mail: jobs@daikin-ce.com

internationaltraineeship-careers.jpg
sales_academy_BG.jpg

Поговорете с нашите таланти

ATU2_2.png

Алина, Румъния

"За мен Daikin са хората! Това е така от самото начало, през 2016 г., когато се присъединих към Daikin ... любов от пръв поглед, която се превърна в красива и трайна връзка :-) Наистина се радвам да бъда част от един невероятен екип, допринасящ с това, което обичам да правя най-много: маркетинг! В ерата на мобилните, социалните медии и Изкустветния интелект, почти всичко става медии. Начинът, по който се ангажираме с нашите клиенти, се развива постоянно. Големият маркетолог остава нащрек, любопитен и близък до реалността на клиентите. Това е единственият начин, по който можем да открием неудовлетворени нужди, възникващи очаквания, да намерим нови идеи и перспективи. В маркетинга винаги има нещо ново, което да се научи. И това за мен е ключовата съставка на една страхотна кариера!

MDU1.JPG

Мартин, Словакия

"Работата ми в Daikin съчетава технически и търговски аспекти, които я правят доста интересна и предизвикателна.

Daikin е международна компания, която дава възможност за контакт с моите колеги в цяла Европа и се грижи за личния ми растеж, като предоставя всички необходими обучения, които ми трябват за да върша работата си.

RRA_standing.jpeg

Роман, Хърватия

"Преди три години започнах да работя за Daikin CE като техническа поддръжка в продажбите. За щастие веднага станах част от Академията за продажби на Daikin. По време на тази двугодишна програма за вътрешни продажби придобих много знания и умения за моята настояща позиция като консултант-инженер по продажбите за търговски приложения.

Според моя опит Daikin е компания, ориентирана към хората, със силно и ангажирано управление, което насърчава служителите да поемат отговорност за кариерата си. Всеки ден носи нови възможности за учене и развитие. Daikin е компания, в която всяко мнение има значение и може да окаже влияние. Daikin не е просто компания, Daikin е начин на живот.
Присъедини се към нас!'

Развийте вашия талант

Търсим уникални личности, които да допринесат със своя талант за нашия растеж и лидерска позиция.

Вашия талант

 • Имате воля за намиране на решения
 • Търсите възможности за подобряване на личния растеж
 • Уважавате себе си и останалите
 • Имате желание за насърчаване на устойчивото развитие
icons-careers.jpg

Нашите силни страни

 • Ние сме международни. Като седалище на ЕМЕА, при нас се сливат произход и националност, без да губим, обаче, здравата връзка с нашето японско наследство.
 • Ние сме прагматични. Стимулираме предприемаческия дух и вдъхновяваме нашите служители да развиват своята собствена кариера.
 • Ние зачитаме вашите права и интереси. Предлагаме ви възможности да се развивате и да растат благодарение на нашата разширена програма за обучение, нашето наставничество на работното място и нашата гъвкавост за ротация на работните места, за да можете да осъществите вашите собствени амбиции.
 • Ние сме лидерът на пазара. Като водещ новатор в нашия бранш, ние ви предлагаме стабилност и широко поле за изява.

Вашите възможности в Daikin Europe, Белгия

Академия на Daikin Europe - развивай се и израствай с Daikin.

Завършили сте наскоро университет и имате международни амбиции?

Вие сте студент, който търси предизвикателен стаж?

Вие сте идеалният служител за Daikin, но не виждате свободно работно място, което да отразява вашия опит?

Изпратете ни вашата автобиография като отворена кандидатура, защото ние винаги набираме иновативни служители!
Изпратете имейл на: jobs@daikin-ce.com или използвайте нашата форма за кандидатстване: