Skip to main content

Международни ключови клиенти (IKA)

Подкрепяме вашия бизнес на всеки етап

Светът на международния бизнес свят изглежда много сложен за повечето компании. А ние от Daikin желаем да направим тези ежедневни бизнес операции малко по-лесни. Ето защо ние създадохме екипа за международни ключови клиенти (IKA): специален екип от водещи експерти в сферата на бизнеса и търговията на дребно, които са готови да помогнат на вашата компания да се ориентира в бранша на HVAC-R и да постигне оптимален, целогодишен комфорт и качество на въздуха за вашите клиенти.

Вашият международен бизнес партньор

Като работи от нашите европейски централни офиси, нашият екип на IKA служи като ваше основно свързващо звено за реализиране на всички международни бизнес възможности. С помощта на световна мрежа от колеги и партньори от различни сектори, екипът ни може да помогне на вашата компания да спечели конкурентно предимство, като предлага ефективност, прозрачност и гъвкавост на вашите бизнес стратегии.

Ефективен монтажник
Ефективен монтажник

Спестете време и пари, за да повишите оперативната си печалба.

 • Бързо и опростено общуване през целия цикъл на проекта
 • Предлагаме избор от високоефективни решения за ОВиК-R
Прозрачен бизнес
Прозрачен бизнес

Получавате най-добра представа за вземане на интелигентни бизнес решения и посрещане на потребностите на вашата компания.

 • Получавате поддръжка за оптимизиране на разходите през жизнения цикъл на вашата ОВиК инсталация
 • Насоки относно последните местни и държавни нормативни разпоредби
Гъвкаво партньорство
Гъвкаво партньорство

Възползвайте се от гъвкавостта при нашето партньорство, тъй като предлагаме специализирани стратегии, които отговарят на вашите нужди.

 • От етапа на проектиране до следпродажбеното обслужване, вашата компания ще получи широка подкрепа, която отговаря на всички ваши потребности на международно ниво
 • Най-изгодните планове за възлагане на поръчки, включително признаване на обеми
Еднородна делова дейност
Еднородна делова дейност

Хармонизирайте вашия начин на работа на всички пазари, като стандартизирате критериите за проектиране на ОВиК-R и потоците за закупуване.

 • Достъп до широка мрежа от надеждни монтажници, сертифицирани от Daikin, и надеждни сервизни партньори
Устойчив бизнес

Добавената стойност на устойчивостта

Създаването на устойчив бизнес означава съсредоточаване в дългосрочен план и не само нашите клиенти мислят все повече дългосрочно - ние също правим това.

Нашият екип от IKA понастоящем наблюдава повече от 800 обекта из цяла Европа. Това означава много реални данни за потреблението на енергия, разходите за ремонт и таксите за поддръжка за няколко различни приложения. С помощта на тези данни ние можем да предоставим реалистичен и изчерпателен анализ на разходите, свързани с жизнения цикъл на нашето оборудване, което позволява на нашите клиенти да сравняват текущите разходи и да вземат разумни делови решения.

Примери от практиката за международни ключови клиенти

От централни магазини до супермаркети, бензиностанции, ресторанти и хотели, екипът от IKA е готов да помогне на компании от широк спектър от бизнес сектори. Разгледайте практически примери за наши основни клиенти, за да видите как можем да персонализираме нашите услуги, за да помогнем за успеха на вашата компания.

bg-image

Случай от практиката: ACTION

ACTION си партнира с Daikin за да осигури климатизация и вентилация в своите магазини в цяла Европа.

  Централен магазин

  В Daikin разбираме положителния ефект от създаването на целогодишна комфортна климатизация в магазина за вашите клиенти. Ето защо предлагаме комбинация от продукти и услуги за подобряване на показателите за ефективност и комфорт на вашия магазин със същевременно намаляване на разходите за енергия.

  Супермаркет

  Супермаркетите и магазините за хранителни стоки имат значителни нужди за отопление, охлаждане, вентилация и хладилни системи. Да не говорим, че цената на енергията също играе много важна роля. IKA може да изпълнява ролята на ваш партньор, за да наблюдава всички инсталации и да следи общото потребление на енергия във вашия магазин.

  Практически пример на използване в супермаркет

  Примери от практиката за IKA - супермаркет
  Примери от практиката за IKA - бензиностанции

  Бензиностанции и бакалии

  Малки до средни помещения с голяма посещаемост и дълги работни часове обикновено означава множество потребности за ОВиК оборудване. Колкото по-малка е търговската площ, толкова по-малък е оборотът и затова оперативните разходи са още по-важни. Научете как да персонализираме нашите продуктите за охлаждане и регенериране на топлина, за да са подходящи за бензиностанции и бакалии.

  Практически пример на използване в бензиностанция

  Практически пример на използване в бакалия

  Ресторант

  Гореща вода може да се произведе по много начини, но не за всеки начин може да се каже че е устойчив. Термопомпата може не само да произвежда устойчива гореща вода, но също така може да се погрижи за вашите потребности от отопление и охлаждане. Вижте как помогнахме на световноизвестна верига от ресторанти да оптимизира своите бизнес практики.

  Практически пример на използване в ресторант

  Примери от практиката за IKA - ресторант

  Хотели

  Daikin осигурява иновативни, висококачествени решения за климатизация, отопление и охлаждане, за да отговори на променящите се потребности на професионалистите от хотелиерския сектор, като същевременно гарантира максимално удобство за гостите.

  Практически пример на използване в хотел

  Научете повече

  Още информация

  За повече информация или запитвания относно екипа от IKA, моля, свържете се с:

  Daikin Europe N.V. - Офис Брюксел

  Chaussée de Mons 1424
  1070 Anderlecht - Belgium

  Тел.: +32 2 529 61 24
  keyaccounts@daikineurope.com

  Намерете повече информация

  Разгледайте нашия Virtual Experience Center

  Намерете повече информация

  Намерете повече информация