Skip to main content

Променлива температура на хладилния агент

Най-значителното нововъведение след инверторния компресор

След успеха на нашия инверторен компресор, ние продължаваме да бъдем в предните редици в областта на енергийната ефективност в бранша за ОВК и хладилна техника с нашата технология за променлива температура на хладилния агент. Разработен за нашите системи VRV и Sky Air, технологията за променлива температура на хладилния агент постоянно регулира както скоростта на инверторния компресор, така и температурата на хладилния агент при охлаждане и отопление, като позволява на нашите системи да реагират на натоварването на сградата с най-високите нива на сезонна ефективност по всяко време.

Основните предимства на технологията за променлива температура на хладилния агент

  • Сезонната ефективност се повишава с 28%
  • Първото предлагано на пазара управление, работещо в зависимост от външните климатични условия
  • Предотвратява студените течения с по-високи температури на подавания въздушен поток, за да гарантира удовлетворение и комфорт за клиентите

Как работи?

Променливата температура на хладилния агент автоматично регулира вашата система така, че да покрива на потребностите на сградата от климазация, като значително намалява разходите за енергия и подобрява комфорта. За постигане на най-високи нива на сезонна ефективност, капацитетът на системата се регулира чрез инверторния компресор и чрез промяна на температурата на изпаряване (Te) и на кондензация (Tc) на хладилния агент.

Доказана технология

За да се измерим успешното приложение на технологията за променлива температура на хладилния агент, проведохме проучване, сравняващо характеристиките на VRV IV (с променлива температура на хладилния агент) с VRV III (без променлива температура на хладилния агент). Резултатите от проучването показват, че VRV IV е много по-ефективна от VRV III. По време на охлаждане, VRV IV потребява до 60% по-малко енергия, докато средната икономия на енергия при отопление е 20%.

Научете повече за нашите продукти с променлива температура на хладилния агент

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация