Skip to main content

Daikin Kings бяха почетени в Your Daikin World, Виена

Най-голям оборот, най-висока удовлетвореност на клиентите и отлични иновативни проекти през финансовата 2020 година са трите категории за „Daikin Kings“, отличени сред 1600 партньори за инсталация и дистрибуция в региона на Daikin в Централна Европа.

 

Повече от 40 партньори приеха поканата да дойдат в Your Daikin World, новият изключителен шоурум и място за съвместно създаване във Виена, и отбелязаха страхотните си резултати по време на международното наградно събитие, организирано от Daikin в Централна Европа.

 

След физическо дистанциране за повече от година и половина, е чудесно да сме отново заедно, да се срещнем лице в лице с нашите партньори и да отпразнуваме Daikin Kings. Тези лоялни партньори допринесоха значително за нашия успех да постигнем регионален оборот от 289 милиона евро през финансовата 2020 година. Те гарантират висока удовлетвореност на клиентите и въвеждат нови идеи и иновативни проекти на пазара на ОВК и хладилна техника. Ние сме много горди да предложим на нашите клиенти, инвеститори и заинтересовани страни най-голямата партньорска мрежа за продажби и услуги в индустрията с над 1600 партньори в нашия регион. Daikin Kings имат важен принос да мотивират всички наши монтажници и дистрибутори да оформят бъдещето на нашия бизнес“, каза Карл Ливенс, управляващ директор на Daikin Central Europe, по време на церемонията по награждаването.

Съвместно създаване на уникален климат

В програмата беше включена обиколка с екскурзовод през наскоро открития Experience Center Your Daikin World, който предлага много възможности за изпитване на решенията за ОВК и хладилна техника чрез разширена реалност, както и посещения на уникалния център за обучение в 23-и район на Виена.

След презентация на 5-годишната бизнес стратегия, наречена „Fusion25“, представена от висшия мениджмънт на Daikin в Централна Европа, Daikin Kings бяха поканени на вдъхновяващи сесии за съвместно създаване и обсъдиха ключови теми като ориентираност към клиента, качество на въздуха в помещенията, бизнес с цялостни решения, търговско охлаждане, обхващащо цялата хладилна верига, или влиянието на настоящия преглед на регламента на ЕС за парникови газове върху индустрията за ОВК и хладилна техника.

Искаме да станем номер 1 желан партньор в съвместното създаване на уникален климат във всички аспекти на нашия бизнес. Слушането на пазарите, мисленето извън рамката и постоянният обмен с нашите лоялни партньори ни помагат да трансформираме бизнеса си от B2B в B2C заедно с тях и да постигнем една от нашите 5-годишни цели на бизнес стратегията: да удвоим оборота си до 600 милиона евро до 2025 г. като водещ доставчик на ОВК и хладилна техника“, каза Маркус Хаас, прокуратур на Daikin Централна Европа, който оглавява стратегическите бизнес звена.

 

Daikin Kings от България

Daikin Central Europe от много години връчва наградата Daikin Kings на най-добрите компании в 3 категории.

След толкова дълго време, ние бяхме много щастливи да посрещнем нашите партньори лично във Виена в нашия нов шоурум Your Daikin World!

Нашите гости от България бяха от Атаро Клима и Актон. Компанията Термосист, за съжаление, не можа да присъства лично на събитието.  

Още веднъж искрено поздравяваме всички победители и благодарим за чудесното прекарване във Виена,” каза Майкъл Хаас, мениджър продажби за България и Молдова.

 

Copyrights pictures: Wirlphoto/Daikin Central Europe

Свързани статии

  • Daikin проведе наградите Daikin Kings Awards

    Както повелява традицията, Daikin проведе наградите Daikin Kings Awards за поредна година. Целта на тези награди е да признаем приноса на нашите български партньори.
  • Европейска зелена сделка: План на Daikin в 4 стъпки за декарбонизация на жилищното отопление

    Daikin представя план от 4 стъпки за трансформиране на отоплението и охлаждането на жилищата за по-зелена Европа. Целта е да се намалят емисиите на CO2 от жилищни сгради чрез повишаване на дела на системи с възобновяеми източници за отопление и охлаждане до 40% до 2030 г. Това е в съответствие с повишената цел на ЕС за намаляване на емисиите на CO2 от 40% на 55% до 2030 г., както бе наскоро подписано в Европейския закон за климата на 21 април.
  • Daikin Central Europe – факти и цифри

    Daikin е водещият световен производител на климатици и надежден доставчик на енергийно ефективни термопомпи. Ние предлагаме решения, базирани на повече от 90 години опит в иновативни технологии, новаторски разработки на продукти, най-високо качество и универсални интегрирани решения. Днес ние сме единствената компания в света, която предлага всички стъпки - от разработването, производството, продажбите до услугите, свързани с решения за охлаждане, отопление, вентилация и замразяване - от един източник. Независимо дали нашите клиенти се намират в райони с горещ или прохладен климат.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация