Skip to main content

За Вашия бизнес

По-добро качество на въздуха в помещенията с решения за климатизация на цяла сграда

bg-image

Прекарваме около 90% от времето си в помещения - независимо дали работим, учим, пазаруваме, почиваме или прекарваме незабравими мигове с любимите ни хора. Затова гарантирането на притока и циркулацията на свеж чист е особено важна за качеството на нашата среда в помещенията. Да сме сигурни, че помещенията, в които се намираме са безопасни, здравословни и чисти означава подобрено физическо състояние за всеки.

Научете как можете да приложите свеж подход за качеството на въздуха в помещенията с Daikin.

 • Вентилация

  Предлагаме най-богатата гама вентилационни системи на пазара - от малки вентилационни системи с възстановяване на енергия до едромащабни въздухообработващи климатични камери, произведени според изключителни стандарти за качество и за безпроблемно интегриране във всяка търговска площ.

 • Търговски въздухопречистватели

  Plug & play, мобилни рециркулационни устройства с високоефективна филтрация и опции за бактерицидно UV лъчение - за по-добро качество на въздуха в търговските помещения.

 • Технология за самопочистване

  Нашите касети с кръгъл поток и таванните тела за скрит монтаж имат самопочистващи се филтри, които повишават ефективността, комфорта и надеждността. За подобрено качество на въздуха в стаите чрез предотвратяване на натрупване на прах и миризми по филтъра.

 • Съвети и хитрости за КВП

  Като специалист в решенията за ОВК и хладилна техника, Daikin би желал да ви предложи полезен съвет как да осъществите ефективна вентилация на офиси, ресторанти или магазини, за да подобрите качеството на въздуха в помещенията и да използвате сградата безопасно.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация