Двама мъже, работещи заедно

Създайте перфектния климат с помощта на Daikin

С над 60 години история в научно-изследователската дейности и иновациите в решенията за климатизация, ние сме убедени, че перфектният климат е комплексен фактор, включващ много повече от обикновено отопление и охлаждане.

Максимален комфорт

Създайте климат, подходящ за начина на живот на вашите клиенти

Високо качество

Възползвайте се от доверието, което идва с нашите надеждни решения

Енергийна ефективност

Гарантирайте икономия на енергия с нашите решения с възобновяема енергия

Интелигентно управление

Осигурете на вашите клиенти възможности за управление с приложенията на Daikin и интелигентното програмиране


Бизнес портал на Daikin

Нашият онлайн бизнес портал ви осигурява незабавен достъп до цялата информация, която ви е необходима. От BIM и CAD чертежи до инструменти, които ще ви помогнат да създадете решения с най-висока ефективност - използвайте тази мощна търсачка, за да намерите отговор на вашите въпроси и за подпомагане на вашия бизнес.

Информационно моделиране на сгради

Новата библиотека с с обекти за информационно моделиране на сгради (BIM) на Daikin позволява на архитекти, консултанти и монтажници да планират ОВК инсталацията и да намалят проблемите в момента на нейното изграждане като съкращава вероятностите за грешки при проектиране и монтаж, като същевременно спестява време и пари.

От малки домове до големи офис помещения

Независимо дали строите дом, проектирате магазин или обновявате хотел, ние разполагаме с решения за отопление и охлаждане, които ще отговарят на вашите потребности. Започнете вашия проект с нас като изберете вашия вид сграда

Мъж, правещ презентация
 

Помагаме ви да материализирате вашите представи

Нашите инженери от отдела за продажби са обучени да ви помагат при всеки етап от вашия проект. Ние ви предлагаме богат набор от курсове за обучение и семинари относно нашия софтуер за избор и симулация и разполагаме с наши собствени специалисти по стандарт BREEAM, които са готови да ви помогнат при проектирането на “зелени” сгради. С акцент, поставен върху иновациите и енергийно ефективните продукти, ние създаваме решения за климатизация в Европа за Европа.

Нискошумова звукоизолация на Daikin

Изпълнете строгите изисквания за звука като намаллите звуковата мощност с до 10 dB(A) за термопомпите Sky Air и VRV.

  • Специално проектирано за термопомпи Sky Air и VRV
  • Фабрично изпитани данни за звук, капацитет и ефективност
  • Не са необходими допълнителни изчисления
Домашна градина с дървета

Бъдете в крак с новините от бранша

Решения за всяка потребност от климатизация

В Daikin ние предлагаме богата гама от решения за отопление и охлаждане, подходящи за всички екологични и персонални предпочитания. Научете повече за предлаганите възможностите като изберете приложение.