Skip to main content

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Мадрид, Испания

По-устойчиво решение

Parque Empresarial Vía Norte е бизнес център в Мадрид. Сградата Merlin Properties с обща застроена площ от 7 500 m2 предлага предимно офис помещения. Собственикът искаше да модернизира системата с R-22, работеща от 1996 г. с по-ефективно решение като запази контрол върху инвестиционните разходи.

Замяната на системата включваше само подмяна на външните и вътрешните тела като се запази окабеляването и тръбопроводите. Затова монтажните дейности бяха извършени бързо и с минимални смущения за наемателите.

С внедряването на новата система се бе постигнато енергоспестяване, а комфортът на сградата отговаряше на най-новите стандарти.

Кратък обзор на решението

 • 371 вътрешни тела
 • 23 външни тела
 • система за управление D-BACS

Научете повече

Други случаи от практиката

 • VRV термопомпата спомага за нисък въглероден отпечатък

  Новият търговски комплекс Arteparc, разположен в технологичния парк Inovallee в Meylan, Гренобъл, нагледно показва как разработчиците и производителите на оборудване работят съвместно за създаване на нови нисковъглеродни сгради, които отговарят на най-високите стандарти за устойчиво развитие.
 • Осигуряване на охлаждане и отопление за малки жилищни сгради

  Термопомпите BLUEVOLUTION на Daikin се съчетават със самоизточващи се соларни системи при малки жилищни проекти за използване на слънчевата енергия за производство на гореща санитарна вода.
 • Daikin Emura, дизайнерско решение за жилища

  Нека направим обиколка на този апартамент в центъра на Милано, прочутата столица на дизайна и модата в Италия. Забелязахте ли новия бял Daikin Emura на стената? Неговият елегантен дизайн се вписва прекрасно в интериора.
 • Какво да имате предвид, когато избирате термопомпа за жилищна сграда

  Какво да имате предвид, когато избирате термопомпа за жилищна сграда
 • Охлаждане и отопление за малки жилищни сгради

  Термопомпите BLUEVOLUTION на Daikin са монтирани при много жилищни проекти, в това число и за проект, изпълнен неотдавна в Порто, Португалия.
 • Комплекс L1 DOT в Полша

  Daikin се свързва с проектанти на сгради, за да увеличи максимално оценката по BREEAM* със своите търговски термопомпи
 • Осигуряване на цялостна ОВК система за хранително-преработвателно предприятие

  Наскоро Daikin достави цялостна ОВиК система, за да отговори на потребностите от охлаждане на хранително-преработвателно предприятие в Унгария. Крайният потребител работи в областта на хранителните добавки, като произвежда хранителни добавки на растителна основа, включително веган протеини.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация