Skip to main content

Хотели Santos • Las Arenas

Валенсия, Испания

Намаляване на експлоатационните разходи без прекъсване на работатаието на работоспособност

Съществуващата ОВиК и хладилна система бе монтирана през 2007 г. След 13 години бе взето решение за модернизация на системата с цел повишаване на ефективността. Последните технологични постижения на новите системи на Daikin гарантират енергоспестяваща експлоатация с мисъл за бъдещето при запазване на върхови нива на комфорт. А освен това могат отново да се използват и съществуващите вътрешни тела и тръбопроводи без да се налага хотелът да се затваря по време на ремонта.

С тази модернизация на системата, ефективността се увеличи с 30% още от самото начало. Всичко това бе постигнато с много по-малко инвестиции в сравнение със средствата, необходими за напълно нова инсталация. Бързият и поетапен монтаж сведе смущенията в работата на хотела до минимум и позволи той да продължи да работи по време на всички монтажни дейности.

Кратък обзор на решението

 • 88 външни тела
 • 458 вътрешни тела
 • Централно управление с Intelligent touch Manager
 • Наблюдение на монтажа и поддръжката чрез облачната услуга Daikin Cloud Service

Научете повече

Други наши случаи от практиката

 • VRV термопомпата спомага за нисък въглероден отпечатък

  Новият търговски комплекс Arteparc, разположен в технологичния парк Inovallee в Meylan, Гренобъл, нагледно показва как разработчиците и производителите на оборудване работят съвместно за създаване на нови нисковъглеродни сгради, които отговарят на най-високите стандарти за устойчиво развитие.
 • Осигуряване на охлаждане и отопление за малки жилищни сгради

  Термопомпите BLUEVOLUTION на Daikin се съчетават със самоизточващи се соларни системи при малки жилищни проекти за използване на слънчевата енергия за производство на гореща санитарна вода.
 • Daikin Emura, дизайнерско решение за жилища

  Нека направим обиколка на този апартамент в центъра на Милано, прочутата столица на дизайна и модата в Италия. Забелязахте ли новия бял Daikin Emura на стената? Неговият елегантен дизайн се вписва прекрасно в интериора.
 • Какво да имате предвид, когато избирате термопомпа за жилищна сграда

  Какво да имате предвид, когато избирате термопомпа за жилищна сграда
 • Охлаждане и отопление за малки жилищни сгради

  Термопомпите BLUEVOLUTION на Daikin са монтирани при много жилищни проекти, в това число и за проект, изпълнен неотдавна в Порто, Португалия.
 • Комплекс L1 DOT в Полша

  Daikin се свързва с проектанти на сгради, за да увеличи максимално оценката по BREEAM* със своите търговски термопомпи
 • Осигуряване на цялостна ОВК система за хранително-преработвателно предприятие

  Наскоро Daikin достави цялостна ОВиК система, за да отговори на потребностите от охлаждане на хранително-преработвателно предприятие в Унгария. Крайният потребител работи в областта на хранителните добавки, като произвежда хранителни добавки на растителна основа, включително веган протеини.

Намерете повече информация

Разгледайте нашия Virtual Experience Center

Намерете повече информация

Намерете повече информация